Energetsko varčni in okolju prijazni ogrevalni sistemi Mitsubishi Electric delujejo po principu toplotnih črpalk zrak-voda,
ki s pomočjo koriščenja majhnega deleža primarne električne energije zajemajo velik del toplote iz okoliškega zraka.

POZOR! Poteka prodajna akcija toplotnih črpalk MITSUBISHI ELECTRIC. Več preberite v nadaljevanju ...


Se vam slike in besedila ne prikažejo pravilno, potem kliknite tukaj in si sporočilo oglejte v svojem brskalniku.
 
 
 

Prehod na obnovljive vire energije, kot pomemben vir ogrevanja je v polnem zagonu. Toplotne črpalke zrak-voda predstavljajo idealno rešitev ogrevanja. Energetsko varčni in okolju prijazni ogrevalni sistemi Mitsubishi Electric delujejo po principu tehnologije toplotnih črpalk zrak-voda, ki s pomočjo koriščenja majhnega deleža primarne električne energije zajemajo velik del toplote iz okoliškega zraka.

Želite tudi vi ogrevati s pomočjo toplotne črpalke zrak-voda?

Izkoristite našo posebno prodajno akcijo >>



Toplotne črpalke zrak-voda MITSUBISHI ELECTRIC lahko iz 3 kW sončne energije, ki je shranjena v zraku pri uporabi 1 kW električne pogonske moči ustvarijo približno 4 kW ogrevalne toplote.
Sodobna tehnologija kompresorjev uporabljena v seriji Zubadan pa zagotavlja sistemu tudi v težkih vremenskih pogojih najbolj učinkovito delovanje. Ta na trgu patentirana tehnologija omogoča toplotnim črpalkam, da zadovoljijo potrebam ogrevanja prostorov in sanitarne vode v različnih gradnjah, tako stanovanjskih kot poslovnih.


Izvedite zakaj so toplotne črpalke
Mitsubishi Electric najboljše >>


Energetsko učinkovite in ekološko naravnane zunanje enote ogrevalne toplotne črpalke serije Zubadan in Ecodan, je razvil Mitsubishi Electric na Japonskem na osnovi dolgoletnih izkušenj v proizvodnji inverterskih sistemov s toplotno črpalko, kar zagotavlja najvišjo kakovost delovanja z malo vložene energije, ki toplotnim črpalkam omogoča ogrevanje tudi pri zelo nizkih zunanjih temperaturah, do - 28°C ter ohranjanje nazivne moči do -15°C zunanje temperature (velja za serijo Zubadan). Notranje enote pa so narejene na Škotskem, kjer ogrevanje s toplotno črpalko predstavlja zelo velik delež.


Oglejte si predstavitveni video >>



Sodobne toplotne črpalke zrak/voda za delovanje uporabljajo invertersko tehnologijo, kar jim omogoča najboljšo prilagajanje sistema trenutnim potrebam objekta. Kompresor se pri tem brezstopenjsko prilagaja regulaciji, kar omogoča nadzor porabe delovne energije, po drugi strani pa vodi v nadzorovano krmiljenje celotnega ogrevalnega sistema.

Toplotne črpalke MITSUBISHI ELECTRIC serije Ecodan in Zubadan ponujajo energetsko najučinkovitejši način zagotavljanja primernega bivalnega okolja.
Omogočajo namreč ogrevanje z uporabo obnovljivih virov toplote v naši okolici. Toplotna črpalka zrak-voda lahko tako pridobi toploto iz zraka in jo nato prenese v hišo, kjer jo dvigne na potrebno raven, da segreje ogrevalno vodo za objekt in sanitarno vodo.


S pomočjo EKOSKLADA lahko prihranite do 1000 €* >>

*EKO SKLAD subvencionira toplotne črpalke Mitsubishi Electric in tako povrne do 25% investicije oz. max 1000 eur



Vsi  sistemi s toplotno črpalko zrak-voda v deljeni izvedbi  proizvajajo toplo sanitarno in ogrevno vodo do 60°C. Naprava je primerna za uporabo za talne sisteme ogrevanja, konvektorsko ogrevanje in ogrevanje z nizkotemperaturnimi radiatorji.

Pridobite si svojo toplotno črpalko MITSUBISHI ELECTRIC >>


MITSUBISHI ELECTRIC ponuja dve seriji sistemov s toplotno črpalko zrak-voda v deljeni izvedbi (zunanja enota + notranja vodna enota), to sta seriji ECODAN in ZUBADAN. Namenjeni sta ogrevanju ogrevalne in sanitarne vode, mogoče pa je izbrati tudi model, kateri omogoča tudi hlajenje. Sistem s toplotno črpalko zrak-voda je energetsko varčen in varen za okolje, saj deluje po principu toplotnih črpalk, ki s pomočjo koriščenja majhnega deleža primarne električne energije zajemajo  velik del “toplote iz okoliškega zraka”.

Vsekakor dobra rešitev za ogrevanje v hladnih zimskih časih >>




Vitanest d.o.o. je družinsko podjetje, ustanovljeno leta 1999 na osnovi dolgoletnih izkušenj s področja distribucije ogrevalnih in klimatskih naprav. Smo uvoznik in distributer za klimatske naprave, toplotne črpalke, rekuperatorje toplote s prezračevanjem, bakrene cevi in konzole za namestitev teh naprav. Imamo pooblaščene monterje po vsej Sloveniji, tudi blizu vas!

Kontaktirajte nas >>

Izjava

Vaše kontaktne podatke smo pridobili iz javno dostopnih virov ali v okviru opravljanja naše dejavnosti in jih uporabljamo za namen neposrednega trženja v skladu z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov in Zakona o varstvu potrošnikov. V primeru, da ste to sporočilo prejeli po pomoti oz. ne želite več prejemati občasnih obvestil, se lahko ODJAVITE. Za nastale nevšečnosti se opravičujemo. V primeru odjave boste nemudoma odstranjeni iz naše baze strank.

Sporočilo je poslano na elektronski naslov janko.dlan@gmail.com.
Če naših sporočil ne želite prejemati, se odjavite tukaj:
Odjava sporočil

Pošiljatelj je podjetje Premium Marketing d.o.o., Zgornje Škofije 126D, 6281 Škofije.
Kontaktirajte nas na info@premium-marketing.si. Vse pravice pridržane.