Naš sluh deluje 24 ur na dan, 7 dni v tednu, 365 dni na leto. Je desetkrat bolj zapleteno sestavljen kot oko in izjemno zmogljiv – pa
tudi občutljiv. In večina izmed nas mu posveča premalo pozornosti. In marsikdo sploh ne ve, da ga lahko tudi zaščiti.


Se vam slike in besedila ne prikažejo pravilno, potem kliknite tukaj in si sporočilo oglejte v svojem brskalniku.
 
 
 


Neprestano nas obdajajo različni zvoki, ki so lahko za naš sluh močno škodljivi. Kar ena petina mladostnikov zaradi nepravilnega načina življenja tvega izgubo svojega sluha. O tem, koliko delavcev je izpostavljenih škodljivemu hrupu, pa sploh nimamo podatka. Posledice okrnjenega sluha, kot so naglušnost, šumenje in piskanje v ušesih, pa čutimo do konca življenja. In prav nič ne preseneča, da v Sloveniji že več kot 70.000 ljudi uporablja slušne aparate, vsako leto pa jih je 13.000 več.

Predstavljamo vam napredne in maksimalno prilagodljive ušesne čepke EARWEAR, ki jih lahko uporabljate v različnih vsakodnevnih situacijah. Primerni so za rekreativne in profesionalne športnike, vodne športe, za vsak dan in za spanje ... Čepke lahko maksimalno prilagodimo vašim ušesom in izdelamo v vašem osebnem stilu. 
 
IN SEVEDA, KAR JE NAJPOMEMBNEJŠE,
MAKSIMALNO ŠČITIJO VAŠ DRAGOCEN SLUH

Več informacij >>

Napredna izdelava ušesnih čepkov EARWEAR omogoča neomejeno prilagodljivost, izjemno udobje, brezčasno vzdržljivost in enostavno vzdrževanje. Čepki ščitijo vaš sluh pred hrupom in omogočajo poslušanje brez popačenih zvokov. Zelo priporočljivi so ob poslušanju glasne glasbe, hrupa pri delu in športnih aktivnostih ter za mirno spanje.

Kakovost, funkcionalnost in izjemna udobnost so poglavitne prednosti naših čepkov EARWEAR. Vsem je skupna visoka kakovost, izjemno udobje nošenja, možnost individualne prilagoditve in dolgotrajna trpežnost.

Za več informacij priporočamo ogled naše predstavitvene strani ali pa se oglasite v enem izmed naših slušnih centrov, kjer vam bo naš akustik za sluh posvetil vso pozornost.

Izjava

Vaše kontaktne podatke smo pridobili iz javno dostopnih virov ali v okviru opravljanja naše dejavnosti in jih uporabljamo za namen neposrednega trženja v skladu z določili zakona o varstvu osebnih podatkov in zakona o varstvu potrošnikov. Če ste to sporočilo prejeli po pomoti oz. ne želite več prejemati občasnih obvestil, se lahko ODJAVITE. Za nastale nevšečnosti se opravičujemo. V primeru odjave boste nemudoma odstranjeni iz naše baze strank.

Sporočilo je poslano na elektronski naslov janko.elessil@gmail.com.
Če naših sporočil ne želite prejemati, se odjavite tukaj:
Odjava sporočil

Pošiljatelj je podjetje P & M, d.o.o. Želite oglaševati z nami ? Kontaktirajte nas na prm.marketing.rs@gmail.com.

Vse pravice pridržane.