Vabljeni v največji DanKuchen studio v Sloveniji.
Ogromna izbira modernih kuhinj in kuhinjskih elementov. Za vsak okus.


Se vam slike in besedila ne prikažejo pravilno, potem kliknite tukaj in si sporočilo oglejte v Vašem brskalniku.
 
 
 

 
Številni modeli kuhinj. Bogata paleta dekorjev. Bogat izbor barvnih možnosti. Najsodobnejše tehnološke rešitve. 100% kvaliteta. 5 letna garancija za leseni del kuhinje. Doživljenjska garancija za okovje. Najboljše cene. 3D izris in svetovanje. Brezplačne izmere na vašem domu, dostava in montaža.

In za posladek: Kuhinje Dankuchen do -55% ceneje!
Ob nakupu pa vam podarimo še kuhinjsko napo Simfer GRATIS!. Obiščite naš salon Danstudio Celje in na lastne oči preverite ogromno ponudbo najmodernejših kuhinj za vsak okus!



Na podlagi opravljenega 3D izrisa vam naredimo brezplačne izmere na vašem domu.
Izmere so zelo pomembne, saj vam v vašem prostoru lahko še svetujemo in predlagamo najboljše rešitve. Brezplačne izmere opravljamo po celotni Sloveniji.

Naročite se na brezplačen 3D izris >>



Izbirate lahko med velikom naborom kakovostnih kuhinjskih elementov ter široko ponudbo gospodinjskih aparatov, ki bodo prav vsako kuhinjo naredili sanjsko. 

Izberite si svojo pečico, kuhalno ploščo, napo, hladilnik, pomivalno korito in armaturo, sorter odpadkov, mikrovalovno pečico, aparat za kavo, grelni predal, vinsko vitrino, idr… Za vas smo na edinstven način razstavili številne gospodinjske aparate različnih blagovnih znamk, na ogled vam je kar preko 100 različnih modelov.

Oglasite se v našem salonu kuhinj Danstudio Celje še danes >>



Z nakupom kuhinje Dankuchen se vam bodo sanje uresničile.
Pri projektiranju in izdelavi upoštevamo zastavljene cilje, kar pomeni najboljšo kuhinja po meri uporabnika. Kakovostni materiali in izdelava so standard že v osnovi. Kuhinja DanKuchen vam lahko izpolni vse vaše želje.

Oglasite se v našem salonu kuhinj Danstudio Celje še danes >>



Visoka kakovost kuhinj DanKuchen se odraža v natančnosti izdelave in montaže. Kakovost vam je zagotovljena, ne glede na obliko ali model, saj se uporabljajo najboljši in najkakovostnejši materiali. Imejte pogum in skupaj z prodajnim svetovalci v Danstudiu Celje načrtujte svojo idealno kuhinjo!

Izkoristite tudi do 55% popusta na vašo idealno kuhinjo >>

Najpomembnejše je zadovoljstvo naših strank zato si prizadevamo, da ponudimo kakovostne storitve od svetovanja do zaključne montaže. OBIŠČITE NAS IN SKUPAJ BOMO POISKALI NAJBOLŠO REŠITEV ZA VAŠO KUHINJO.

Izjava

Vaše kontaktne podatke smo pridobili iz javno dostopnih virov ali v okviru opravljanja naše dejavnosti in jih uporabljamo za namen neposrednega trženja v skladu z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov in Zakona o varstvu potrošnikov. V primeru, da ste to sporočilo prejeli po pomoti oz. ne želite več prejemati občasnih obvestil, se lahko ODJAVITE. Za nastale nevšečnosti se opravičujemo. V primeru odjave boste nemudoma odstranjeni iz naše baze strank.

Sporočilo je poslano na elektronski naslov janko.elessil@gmail.com.
Če naših sporočil ne želite prejemati, se odjavite tukaj:
Odjava sporočil

Pošiljatelj je podjetje P & M d.o.o. Želite oglaševati z nami ? Kontaktirajte nas na prm.marketing.rs@gmail.com.
Vse pravice pridržane.