V sodelovanju s podjetjem KAMPA vam izdelamo dom prihodnosti, sedaj s posebnimi ugodnostmi.
Vas zanima? Potem ste na pravem mestu.

Se vam slike in besedila ne prikažejo pravilno? Potem kliknite tukaj in si sporočilo oglejte v svojem brskalniku.
 
 
 

Za vas smo izbrali tri izjemne Žiher KAMPA hiše. Prvi 3 kupci bodo deležni posebnih ugodnosti.

PREVERITE IN IZBERITE SVOJO.

Žiher Kampa hiša Exclusive 200 je moderno in uporabno zasnovana hiša, ki daje vtis prestiža in estetike. Je individualno zasnovana hiša, ki nudi širok izbor možnosti. Primerna je za večje družine ali več generacij. V primeru, da si v hiši s starši želi urediti svoj dom odrasel otrok s svojo družino, se stopnice, ki vodijo v zgornjo etažo, lahko zaprejo. Na tem mestu je možnost ureditve lastnega (od ostalega dela hiše ločenega) vhoda.

Izberite EXCLUSIVE 200 zdaj in si zagotovite dodatni 10% popust in še brezplačno sončno elektrarno!
 
Podrobnejše informacije najdete tukaj >>

Žiher Kampa hiša Lanos je varčna hiša leta 2016. Hiša z osebno sončno elektrarno, ki vas bo navdušila s svojo uporabno zasnovo in moderno arhitekturo. Žiher hiša Lanos je namenjena vsem tistim, ki sledijo zadnjim nepremičninskim trendom, tudi na področju varčnosti, saj je leta 2016 v Nemčiji prejela certifikat za energijsko najučinkovitejšo hišo.

Vas je prepričala? Bodite prvi in si zagotovite dodatni 10% popust in še brezplačno sončno elektrarno!

Podrobnejše informacije najdete tukaj >>

Značilna moderna arhitektura. Minimalizem, estetika in urejenost. Jasne in ravne linije, ki dajejo hiši sodoben in prestižen videz. Zaradi velikih in svetlih prostorov je počutje v hiši prijetno in nekaj posebnega. Postanite ponosni lastnik hiše Cubus 134.

Vas je prepričala? Bodite prvi in si zagotovite dodatni 10% popust in še brezplačno sončno elektrarno!

Podrobnejše informacije najdete tukaj >>



Sporočilo je poslano na elektronski naslov janko.dlan@gmail.com.

Če naših sporočil ne želite prejemati, se odjavite tukaj:
Odjava sporočil



Vaše kontaktne podatke smo pridobili iz javno dostopnih virov ali v okviru opravljanja naše dejavnosti in jih uporabljamo za namen neposrednega trženja v skladu z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov in Zakona o varstvu potrošnikov. V primeru, da ste to sporočilo prejeli po pomoti oz. ne želite več prejemati občasnih obvestil, se lahko odjavite. Za nastale nevšečnosti se opravičujemo. V primeru odjave boste nemudoma odstranjeni iz naše baze strank. Veljajo splošni pogoji objavljeni na našem spletnem mestu.

Kot pogodbeni partner podjetja Žiher d.o.o. je pošiljatelj podjetje podjetje Premium Marketing d.o.o., Zgornje Škofije 126D, 6281 Škofije. Kontaktirajte nas na info@pm.si.


Premium marketing 2017 | premiumcatalyst.com | © Vse pravice pridržane.