Okna in stekla pri hiši so najšibkejši člen, kar se tiče toplotne izolacije.
Zato so, še posebej sedaj, ko je zunaj izjemno vroče, pomembna pravilno in preudarno izbrana okna.


Se vam slike in besedila ne prikažejo pravilno? Potem kliknite tukaj in si sporočilo oglejte v svojem brskalniku.
 
 
 

Pri izbiri oken ne smemo zanemariti naših želj, ki se nanašajo na izgled okna. Ta je poleg drugih specifikacij okna bistvenega pomena in lahko pripelje izgled vaše hiše do popolnosti. PVC okna Satler ponujajo skoraj neomejene možnosti dizajna. Sedaj lahko izbirate tudi med naravnimi izgledi lesa. Ni nujno da samo lesena okna izgledajo naravno.

Tudi PVC kvaliteta je lahko odeta v naravno preobleko!


Izberite svoj izgled PVC okna >>


Saj veste… Zjutraj odprete okna na stežaj in poskrbite za zračenje.
Sredi vročega dne jih zaprete, zvečer pa spustite rolete in pričarate prijetno spanje tudi v vročem poletju. Seveda pa so tu še nadležni komarji, ki jih odlični komarniki Satler ne spustijo v vaš dom.

Kontaktirajte nas in povprašajte o komarnikih >>

Seveda pa vam je pri izbiri oken vedno odprta prosta pot. V ponudbi lahko poleg PVC oken izbirate tudi med lesenimi okni in aluminijastimi. Katera so najprimernejša za vaše stanovanje, hišo ali poslovni objekt?

Preverite podrobnosti in se odločite >>

V podjetju Satler sledimo razvoju sodobne tehnologije proizvodnje oken in vrat. Poleg najkvalitetnejših osnovnih materialov (profili, okovje, steklo) ter natančne izdelave zagotavljamo visoko kvaliteto izdelanih elementov. Našim kupcem zagotavljamo celovit kakovostni prodajni program na enem mestu. Izberite svoja okna. Izberite okna s tradicijo in kvaliteto. Izberite okna Satler!

Na voljo smo vam za dodatna vprašanja. Kontaktirajte nas ali nas obiščite! >>



Sporočilo je poslano na elektronski naslov janko.dlan@gmail.com.

Če naših sporočil ne želite prejemati, se odjavite tukaj:
Odjava sporočil



Vaše kontaktne podatke smo pridobili iz javno dostopnih virov ali v okviru opravljanja naše dejavnosti in jih uporabljamo za namen neposrednega trženja v skladu z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov in Zakona o varstvu potrošnikov. V primeru, da ste to sporočilo prejeli po pomoti oz. ne želite več prejemati občasnih obvestil, se lahko odjavite. Za nastale nevšečnosti se opravičujemo. V primeru odjave boste nemudoma odstranjeni iz naše baze strank. Veljajo splošni pogoji objavljeni na našem spletnem mestu.

Kot pogodbeni partner podjetja SATLER OKNA IN VRATA, d.o.o. je pošiljatelj podjetje Premium Marketing d.o.o., Zgornje Škofije 126D, 6281 Škofije. Kontaktirajte nas na info@pm.si.


Premium marketing 2017 | premiumcatalyst.com | © Vse pravice pridržane.