Ste v dvomih, kako bi se klimatska naprava MSZ-LN prilegala v vaš dom, ali katero barvo izbrati?
Fotografirajte svoj prostor in jo umestite vanj z vizualnim konfiguratorjem.


Se vam slike in besedila ne prikažejo pravilno? Potem kliknite tukaj in si sporočilo oglejte v svojem brskalniku.
 
 
 

Poletne temperature iz dneva v dan dosegajo nove vrhunce in nakup klimatske naprave se zdi še kako mikaven. Seveda pa se pri nakupu klimatske naprave pojavijo pomembna vprašanja – kakšno klimatsko napravo izbrati, kam jo namestiti in kakšna barva se najbolje prilega v vaš dnevni prostor? Mi imamo rešitev! Do odgovorov vas ločijo trije enostavni koraki!

Kliknite tukaj in s pomočjo konfiguratorja umestite klimatsko napravo MSZ-LN v vaš prostor >>

Iščete novo klimatsko napravo? Preverite novo serijo klimatskih naprav MSZ-LN. Na pogled in otip čudovita klimatska naprava, ki bo vaš dom učinkovito ohladila ali ogrela in tako poskrbela za vaše popolno udobje. Prefinjen dizajn je dosežen z mojstrsko tehnologijo barvanja, ki ustvari intenzivne barve in na otip zaznavno prvovrstno kakovost. Tehnološka odličnost v kar štirih različnih barvah!

Preverite kako lahko vaš bivalni prostor doseže popolnost.

Preizkusite konfigurator in umestite klimatsko napravo MSZ-LN v vaš prostor >>

Serija klimatskih naprav MSZ-LN omogoča natančno kontrolo temperature za najboljše počutje, da ostanemo sveži in energični, kljub visokim zunanjim temperaturam. Meri in zaznava temperaturno spremembo telesa, temperaturo prostora (tla, zidovi, strop), sočasno spremlja prisotnost več oseb v prostoru, lahko ugotovi kaj oseba v danem trenutku počne (telesna aktivnost, sedenje, spanje) in na podlagi tega usmerja in prilagaja tok zraka. Ohladite prostore pametno in s stilom!

Vas zanima več o klimatskih napravah MSZ-LN? Kliknite tukaj >>


Sporočilo je poslano na elektronski naslov janko.dlan@gmail.com.

Če naših sporočil ne želite prejemati, se odjavite tukaj:
Odjava sporočil



Vaše kontaktne podatke smo pridobili iz javno dostopnih virov ali v okviru opravljanja naše dejavnosti in jih uporabljamo za namen neposrednega trženja v skladu z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov in Zakona o varstvu potrošnikov. V primeru, da ste to sporočilo prejeli po pomoti oz. ne želite več prejemati občasnih obvestil, se lahko odjavite. Za nastale nevšečnosti se opravičujemo. V primeru odjave boste nemudoma odstranjeni iz naše baze strank. Veljajo splošni pogoji objavljeni na našem spletnem mestu.

Kot pogodbeni partner podjetja Vitanest d.o.o. je pošiljatelj podjetje Premium Marketing d.o.o., Zgornje Škofije 126D, 6281 Škofije. Kontaktirajte nas na info@pm.si.


Premium marketing 2017 | premiumcatalyst.com | © Vse pravice pridržane.