Prezračevalni sistemi LUNOS e2 ustvarjajo potrebam primerno, prijetno in čisto higiensko
prezračevanje vseh bivalnih prostorov - mnogo več kot le običajno prezračevanje.


Se vam slike in besedila ne prikažejo pravilno? Potem kliknite tukaj in si sporočilo oglejte v svojem brskalniku.
 
 
 

Lunos E2 je sistem z izjemno visokim toplotnim izkoristkom, ki znaša 93,6 %. Slišnost pri delovanju enote je sedaj znižana na vsega 11 dB kar je za človeka popolnoma neslišno. Prednost, ki jo kupci dosežejo, se odraža na ustrezni izmenjavi zraka ob popolnoma zaprtih oknih ter ohranjanju toplote. Lunos E2 slovi po izjemno nizkih stroških vgradnje, saj ni potrebno napeljevati razvodnih cevi, zato je odlična rešitev tako za novogradnje kot tudi za sanacije. Avtomatska kontrola vlage poskrbi za optimalno delovanje sistema in zagotavlja optimalno bivalno klimo v vseh letnih časih.



Na letni ravni posamezna enota porabi za približno 2,3 € električne energije. Filtri so trajni in jih je moč prati pod tekočo vodo lahko pa izberete tudi filtre za cvetni prah, ki so še posebej primerni za alergike in ljudi z občutljivim zdravjem.

Preberite več >>

Nudimo učinkovite rešitve prezračevanja za stanovanjske, kot tudi za poslovne objekte. Lahko izbirate med klasičnimi in rekuperacijskimi sistemi za prezračevanje.

Temeljito prezračevanje vseh bivalnih prostorov zagotavlja suhe stene brez plesni. Dodaten plus pa so tudi znatni prihranki pri ogrevanju, ob relativno nizkih investicijskih in obratovalnih stroških. Zajamčena varnost in kakovost.

Cenovno ugodna in enostavna vgradnja  >>

Lunos d.o.o. je mlado in ambiciozno podjetje, katerega spremlja jasna usmeritev pri vseh poslovnih procesih. Trenutno smo na slovenskem trgu edini ponudnik vrhunskega prezračevalnega sistema Lunos, ki uporabnikom nudi številne ugodnosti. Podjetje Lunos d.o.o. je v 50 letih svojega delovanja postalo eden najbolj znanih proizvajalcev stanovanjskih prezračevalnih sistemov.


Z uporabo zelo trpežnih kompatibilnih komponent in ugodnih rešitev smo v bivalnih objektih dosegli znatno izboljšano mikroklimo v stanovanju in primerne pogoje za zdravo gradbeno substanco brez vlage. Kontinuirano zagotavljanje takšnih rezultatov je uvrstilo Lunos med vodilna podjetja - partnerje pri novogradnjah in obnovi objektov.

Za več informacij nas kontaktirajte >>


Za vse dodatne informacije smo vam na voljo tudi na Sejmu MOS od 12. do 17. septembra, kjer za vas pripravljamo tudi posebne ugodnosti. Obiščite nas!


Sporočilo je poslano na elektronski naslov janko.dlan@gmail.com.

Če naših sporočil ne želite prejemati, se odjavite tukaj:
Odjava sporočil



Vaše kontaktne podatke smo pridobili iz javno dostopnih virov ali v okviru opravljanja naše dejavnosti in jih uporabljamo za namen neposrednega trženja v skladu z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov in Zakona o varstvu potrošnikov. V primeru, da ste to sporočilo prejeli po pomoti oz. ne želite več prejemati občasnih obvestil, se lahko odjavite. Za nastale nevšečnosti se opravičujemo. V primeru odjave boste nemudoma odstranjeni iz naše baze strank. Veljajo splošni pogoji objavljeni na našem spletnem mestu.

Kot pogodbeni partner podjetja Lunos d.o.o. je pošiljatelj podjetje Premium Marketing d.o.o., Zgornje Škofije 126D, 6281 Škofije. Kontaktirajte nas na info@pm.si.


Premium marketing 2017 | premiumcatalyst.com | © Vse pravice pridržane.