Izberite si svoj Ytong dom prihodnosti in si zagotovite brezplačen projekt v vrednosti 3.500 €! Ytong je več kot gradbeni material. Ytong je način gradnje.
Izberite si svoj Ytong dom prihodnosti in si zagotovite brezplačen projekt v vrednosti 3.500 €! Ytong je več kot gradbeni material. Ytong je način gradnje.

 

Izberite si svoj Ytong dom prihodnosti in si zagotovite brezplačen projekt v vrednosti 3.500 €!
Ytong je več kot gradbeni material. Ytong je način gradnje.

 

 

Se vam slike in besedila ne prikažejo pravilno? Potem kliknite tukaj in si sporočilo oglejte v Vašem brskalniku.

 

 

Ytong

 

 

Vedno več jih gradi z nami:

Poglejte si sanjske domove, ki so si jih z Ytongom ustvarili naši zadovoljni graditelji. Ytong gradnja je sinonim za kakovost in enostavnost – vsakomur omogoča, da si zgradi dom, ki popolnoma ustreza njegovi viziji. In kar je najboljše: Pri gradnji lahko sodeluje vsa družina!

Ytong gradnja poteka 2x hitreje od klasične gradnje, poleg tega pa je še izredno ugodna in energijsko varčna. Porobeton Ytong je izjemen material, ki ga odlikujejo trdnost, negorljivost, potresna varnost in vodoodpornost. Rezultat Ytong gradnje je varčno, varno, zdravo in okolju prijazno bivalno okolje.

 

 

 

Ne bomo vas pustili samih!

Naj vas ne skrbi – z vami bomo od začetka do konca gradnje. Stali vam bomo ob strani, vam svetovali, na kaj morate biti med gradnjo pozorni, in vam zagotovili, da bo končen rezultat tak, kot ste si zamislili.

[NE SPREGLEJTE]: Podarjamo projekt v vrednosti 3.500 €!

Ob izboru katerekoli lepotice iz našega najnovejšega kataloga vam BREZPLAČNO podarimo celoten projekt hiše v vrednosti kar 3.500 €! Vse, kar naš projektant potrebuje za njegovo izvedbo, pa sta le lokacijska informacija in geodetski načrt.

 

 

 

Ob naročilu hiše iz kataloga pa vas čakajo še naslednje prednosti:

  • Tehnično svetovanje in podpora
  • Brezplačne inštrukcije na gradbišču
  • Brezplačna dostava gradbenih materialov
  • Brezplačni seti orodja

Prepričani smo, da boste v našem pestrem naboru hiš našli tisto pravo, ki bi lahko postala vaš zanesljiv dom, v katerem bo vaša družina brezskrbno preživljala skupne trenutke in v katerega boste z veseljem povabili svoje prijatelje.

 

 

Ytong

 

 

Se sprašujete, ali zmorete?

Ytong graditelji vam odgovarjajo: Da, vsekakor, z Ytongom je lahko!

Preberite njihove zgodbe in se o hitrosti, enostavnosti ter ostalih prednostih Ytong gradnje prepričajte sami. Ponosni smo, da število Ytong graditeljev iz dneva v dan narašča, njihove pozitivne izkušnje pa nas navdihujejo za nadaljnje delo.

 

 

 

Zadovoljstvo naših strank ob bivanju v njihovem novem domu je naš največji cilj. Omogočiti varno, varčno in okolju prijazno bivalno okolje je vsekakor ključ do prijetnega življenja in skupaj lahko to dosežemo.

 

 

Ytong

Če naših sporočil ne želite prejemati, se odjavite tukaj:
Odjava

Vaše kontaktne podatke smo pridobili iz javno dostopnih virov ali v okviru opravljanja naše dejavnosti in jih uporabljamo za namen neposrednega trženja v skladu z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov in Zakona o varstvu potrošnikov. V primeru, da ste to sporočilo prejeli po pomoti oz. ne želite več prejemati občasnih obvestil, se lahko odjavite. Za nastale nevšečnosti se opravičujemo. V primeru odjave boste nemudoma odstranjeni iz naše baze strank. Veljajo splošni pogoji, objavljeni na našem spletnem mestu.

Sporočilo je poslano na elektronski naslov janko.dlan@gmail.com.


pmKot pogodbeni partner podjetja Xella porobeton SI, d.o.o., je pošiljatelj podjetje Premium Marketing, d.o.o., Zgornje Škofije 126D, 6281 Škofije. Kontaktirajte nas na info@pm.si.

Premium marketing 2017 | premiumcatalyst.com | © Vse pravice pridržane.

pm