Zakaj je TONDACH® streha prava odločitev?

Zakaj je TONDACH® streha prava odločitev?

Kritina TONDACH® je sigurno prava odločitev.  Glina kot naravni material že tisočletja dokazuje svojo robustnost in trajnost.  TONDACH® glino žge pri več kot 1000° C in jo površinsko obdela tako, da vsak strešnik kljubuje ekstremnim vremenskim pojavom. Že od 13° naklona je tako TONDACH® optimalna streha za vsak dom.

"V obdobju 33 let vam brezplačno zamenjamo vsak TONDACH® strešnik, ki dokazano nima obljubljenih lastnosti po SIST EN 1304:2014."

Zahteve pri materialu za strešno kritino se nenehno povečujejo, ne samo glede na aktualne vremenske razmere, ampak tudi glede življenjske dobe, ekologije, učinkovitosti energije in dizajna. Strešnik iz gline lahko kot zgodovinsko zrel in zanesljiv gradbeni material v primerjavi z drugimi strešnimi materiali odlično izpolni vse zahteve.Iz ekološkega vidika dobi največ točk opečna kritina iz gline, saj so pravi TONDACH® strešniki narejeni iz zemlje, vode, zraka in ognja in ne vsebujejo kemičnih dodatkov.

"Iz ekološkega vidika dobi največ točk opečna kritina iz gline, saj so pravi TONDACH® strešniki narejeni iz zemlje, vode, zraka in ognja in ne vsebujejo kemičnih dodatkov.

Datum

01 September 2016

Kategorije

Predstavitvena stran