Maksimalno prilagojeni  ušesni čepki EARWEAR

Maksimalno prilagojeni ušesni čepki EARWEAR

Neprestano nas obdajajo različni zvoki, ki so lahko za naš sluh močno škodljivi. Kar ena petina mladostnikov zaradi nepravilnega načina življenja tvega izgubo svojega sluha. O tem, koliko delavcev je izpostavljenih škodljivemu hrupu, pa sploh nimamo podatka. Posledice okrnjenega sluha, kot so naglušnost, šumenje in piskanje v ušesih, pa čutimo do konca življenja. In prav nič ne preseneča, da v Sloveniji že več kot 70.000 ljudi uporablja slušne aparate, vsako leto pa jih je 13.000 več.

Predstavljamo vam napredne in maksimalno prilagodljive ušesne čepke EARWEAR, ki jih lahko uporabljate v različnih vsakodnevnih situacijah. Primerni so za rekreativne in profesionalne športnike, vodne športe, za vsak dan in za spanje ... Čepke lahko maksimalno prilagodimo vašim ušesom in izdelamo v vašem osebnem stilu.
 
IN SEVEDA, KAR JE NAJPOMEMBNEJŠE,
MAKSIMALNO ŠČITIJO VAŠ DRAGOCEN SLUH

Napredna izdelava ušesnih čepkov EARWEAR omogoča neomejeno prilagodljivost, izjemno udobje, brezčasno vzdržljivost in enostavno vzdrževanje. Čepki ščitijo vaš sluh pred hrupom in omogočajo poslušanje brez popačenih zvokov. Zelo priporočljivi so ob poslušanju glasne glasbe, hrupa pri delu in športnih aktivnostih ter za mirno spanje.

Datum

29 September 2016

Kategorije

Digitalni letak