Da vaš apartman postane prvi izbor vaših gostiju pobrinuti će se Alples oprema.

Da vaš apartman postane prvi izbor vaših gostiju pobrinuti će se Alples oprema.

Čini vam se da je vrijeme godišnjih odmora daleko? Za tren će gosti biti na vašim vratima no da li će oni zaista izabrati baš vaš apartman?

Islužene kuhinje, namještaj koji se raspada i neodgovarajući kreveti su stvari koje ne želite u svojem domu za odmor. Pobrinite se da se vaši gosti osjećaju udobno i opušteno. Opremite svoj apartman prema posljednjim trendovima s lijepom i povoljnom Alples opremom.

Osigurajte potpuno zadovoljstvo vaših gostiju. Izberite opremu koja stvara ugodan ambijent i udobnu atmosferu odmora. Prava odluka je namještaj Alples !

Iz različitih programa opreme Alples možete jednostavno napraviti ugodnu atmosferu vašeg doma za odmor. Posebno preporučujemo Program Center koji sa svojim cjelovitim rješenjima nudi rješenja za cijeli apartman. Također, opremite vaše prostore sa stilom uz pomoć programa Globus. Ovaj program nudi namještaj koji povezuje cijeli stan. Za jednostavnu, funkcionalnu, kvalitetnu i udobnu kuhinju pravi je izbor Smart modularna kuhinja. Na odmoru se ljudi rado odmaraju zato je spavaća soba važan prostor apartmana za odmor. Alples spavaće sobe iz programa Medeja pobrinuti će se da vaši gosti postanu odmoreni.

Datum

15 Marec 2017

Kategorije

Digitalni letak