Kako vidite svet, je odvisno od tega, kakšna okna imate.

Kako vidite svet, je odvisno od tega, kakšna okna imate.

Steklarstvo v sodobnem času ni več namenjeno zgolj zasteklitvi, temveč pripomore k nadgradnji arhitekture prostorov in stavb.
Člani ekipe podjetja Termoglas se tega še posebej zavedamo, zato smo za vas razvili OKNO VSEH OKEN – OKNO TERMOGLAS.

 

Lepote narave skozi prava okna mejijo na čudež. Vse barve so bolj svetle, mraz pa ostane tam, kamor spada – zunaj. Člani ekipe podjetja Termoglas smo v izdelavo svojega najnovejšega, najbolj dodelanega in najvarčnejšega okna ujeli 37 let steklarske tradicije in izkušenj. Vse to z namenom, da vam pričaramo izkušnjo bivanja kot je še ni bilo – in okno smo poimenovali Okno vseh oken.

Okno vseh oken slovi kot najmočnejše in najbolj varčno Termoglasovo okno z najširšim vgradnim profilom v Evropi. Ta tip oken je idealna izbira za novogradnje in ob rekonstrukciji ali obnovi doma, saj odlične tehnične lastnosti združuje s sodobno in funkcionalno zasnovo nove generacije prvovrstnih oken. Omogoča veliko toplotnih prihrankov in udobje, je rešitev prihodnosti, ki združuje optimalno razmerje med vgradno širino okvirja in številom prekatov, ponuja pa tudi možnost vgradnje izolacijskega stekla za najbolj učinkovito toplotno prehodnost.

Datum

05 April 2017

Kategorije

Predstavitvena stran