S toplotno črpalko Thermia boste komaj čakali naslednjo zimo

S toplotno črpalko Thermia boste komaj čakali naslednjo zimo

Ogrevanje večjega objekta s toplotno črpalko Thermia Atec je izjemna dodana vrednost, saj so stroški obratovanja in vzdrževanja minimalni, možen je popoln nadzor na daljavo in online tehnična pomoč. Garancija je 5 let, kar je velika izjema v razredu komercialnih toplotnih črpalk. Lasten servis z usposobljenimi in izkušenimi serviserji. Izdelek je rezultat bogatih izkušenj proizvajalca, ki že 45 let razvija in izdeluje geotermalne toplotne črpalke.

5 LET GARANCIJE IN ODZIVEN SERVIS

Za vašo brezskrbnost smo tukaj mi – Thermia je s 5 let garancije izjema v razredu profesionalnih sistemov, naša lastna ekipa izkušenih in opremljenih serviserjev pa v stalni pripravljenosti. Ker je vsak sistem priklopljen v Online nadzorni sistem na daljavo, je naš reakcijski čas zares minimalen. 100 % zadovoljstvo naših uporabnikov.

RAZVITA, IZDELANA IN PREIZKUŠENA NA ŠVEDSKEM

Thermia je rezultat vztrajnega dela izkušenih razvojnih inženirjev v enem izmed najbolj naprednih laboratorijev v Evropi, v Thermia/Danfoss razvojnem laboratoriju v Arviki na Švedskem; v tovarni, ki že 45 let razvija in izdeluje zgolj in samo toplotne črpalke z visoko specializacijo v geotermalni tehnologiji. Vsaka toplotna črpalka je pred dobavo natančno testirana.

Datum

16 Maj 2017

Kategorije

Predstavitvena stran