Žiher hiše - made by Kampa

Žiher hiše - made by Kampa

"Arhitektura in individualnost igra veliko vlogo v življenjskih odločitvah naših strank. Da dobimo visok energijski doprinos, se zanašamo na solarno energijo. Arhitektura narejena iz stekla in lesa je tisto, kar Žiher Kampa hiše loči od ostalih."

Stenski sistem MultiTec

Stenski sistem MultiTec podjetja KAMPA   stavi na izjemno kakovost izolacijskih materialov, primernih za zdravo bivanje in poskrbi, da stroški ogrevanja postanejo zanemarljivi. Prav tako kot atraktivno oblikovanje fasade, je pri KAMPI samoumevna najvišja energijska učinkovitost. MultiTec odpira vse možnosti oblikovanja fasad.

VIESSMANN certifikat

Pameten, učinkovit in enostaven sistem. Ogrevanje. Prezračevanje. Priprava tople vode in fotovoltaično pridobivanje električne energije. Te komponente morajo biti konceptualno usklajene med seboj in pametno povezane, da so lahko kar najbolj učinkovite. Zelo udobno upravljanje - z enim samim skupnim krmilnim sistemom. Poleg tega skrbi za vzdrževanje sistemskih komponent en sam serviser, tako, da je pristojnost jasno določena.

Isti dobavitelj za vse, brez mešanja proizvodov.

In mnogo več.

Datum

25 Maj 2017

Kategorije

Predstavitvena stran