Spoznajte Gree. Svetovne klimatske naprave.

Spoznajte Gree. Svetovne klimatske naprave.

Gree je največji specializiran proizvajalec klim na svetu. Razvijamo tehnologijo udobja, ki v svet vdihuje novo življenje.

Vaš dom je vaše zatočišče. Pri nas dajemo frazo "udobje doma" na višjo raven. Pametna zasnova našega ogrevanja in ohlajevalnih sistemov, združuje okolju prijazno hlajenje, izjemno tišino delovanja in sodobno lepoto. Tako je lahko vaš osebni prostor vedno oaza hladu in miline.

Z letno kapaciteto proizvodnje preko 60 mio kompletov klimatskih naprav za hišno uporabo in 5,5 mio kompletov komercialnih sistemov in preko 20 mrd EUR letnega prometa, je Gree zanesljivo največji specializirani proizvajalec na svetovnem trgu. Produkti se delijo na 20 kategorij, 400 serij in preko 7.000 modelov. Preko 200 mio uporabnikov po vsem svetu postavlja Gree na 1. mesto med proizvajalci klimatskih naprav.

Močan lasten razvoj in nadzor nad tehnologijo omogoča korporaciji uveljavitev smernic v svetu klimatizacije in spremembo koncepta v "Razvito na Kitajskem", ne zgolj "proizvedeno na Kitajskem".

Datum

08 Junij 2017

Kategorije

Digitalni letak