Mitsubishi Electric MSZ-LN - Stilska klima za vaš dom

Mitsubishi Electric MSZ-LN - Stilska klima za vaš dom

Doživetje razkošja z novo klimatsko napravo MSZ-LN. Na pogled in otip čudovita klimatska naprava, ki bo vaš dom učinkovito ohladila ali ogrela in tako poskrbela za vaše popolno udobje. Tehnološka odličnost v izjemni podobi.

NAPREDNA TEHNOLOGIJA

Dve loputi delujeta popolnoma neodvisno ena od druge in prilagajata način gretja glede na aktivnosti v prostoru. Loputi ustvarita različne zračne tokove tako, da je vsaka oseba v sobi udobno ohlajena / ogreta. Ne le horizontalna krila, temveč tudi vertikalna krila se premikajo neodvisno, ter odpravljajo vroče ali hladne točke v celotnem prostoru.

NAJVIŠJA ENERGETSKA UČINKOVITOST

Optimalno hlajenje / gretje je še ena značilnost za serijo MSZ-LN. Modeli zmogljivosti od 25 do 50 so dosegli "Razred A +++" za SEER, modeli zmogljivosti od 25 do 35 pa so dosegli tudi "Razred A +++" za SCOP. Infrardeči 3D i-see termo senzor optimizira porabo energije. Z minimalno porabo energije hladi ali ogreva predvsem prostore, kjer so prisotne osebe, v primeru odsotnosti pa samodejno preklopi v način varčevanja z energijo.

NOČNI NAČIN
Ko je nočni način aktiviran s pomočjo brezžičnega daljinskega upravljalnika, se klimatska naprava preklopi na naslednje nastavitve:
- Zmanjšana je svetlost lučk za prikaz delovanja.
- Piskajoči zvoki so onemogočeni.
- Hrupnost zunanje enote se zniža na vrednost 3dB pod hrupnostjo delovanja po specifikaciji.
- Zmogljivost gretja/hlajenja se lahko nekoliko zmanjša.

VGRAJEN WI-FI VMESNIK
MELCloud je nov sistem, ki omogoča, da se preko vgrajenega Wi-Fi vmesnika povežemo na klimatsko napravo bodisi s pametnega telefona, tablice ali računalnika in z njo upravljamo. Dovolj je le, da imate dostop do interneta. Vmesnik je vgrajen znotraj ohišja klimatske naprave, kar še pripomore k lepšemu izgledu. Potrebno je vzpostaviti povezavo z domačim omrežjem, samo z WPS gumbom, ki je na večini znanih usmejevalnikov.

Datum

19 Junij 2017

Kategorije

Predstavitvena stran