V sodelovanju s podjetjem KAMPA vam izdelamo dom prihodnosti, sedaj s posebnimi ugodnostmi.

V sodelovanju s podjetjem KAMPA vam izdelamo dom prihodnosti, sedaj s posebnimi ugodnostmi.

Cenjene stranke obveščamo, da je na voljo le še ena vzorčna hiša. Izbirate lahko med:

EXCLUSIVE 200

Žiher Kampa hiša Exclusive 200 je moderno in uporabno zasnovana hiša, ki daje vtis prestiža in estetike. Je individualno zasnovana hiša, ki nudi širok izbor možnosti. Primerna je za večje družine ali več generacij. V primeru, da si v hiši s starši želi urediti svoj dom odrasel otrok s svojo družino, se stopnice, ki vodijo v zgornjo etažo, lahko zaprejo. Na tem mestu je možnost ureditve lastnega (od ostalega dela hiše ločenega) vhoda.

LANOS

Žiher Kampa hiša Lanos je varčna hiša leta 2016. Hiša z osebno sončno elektrarno, ki vas bo navdušila s svojo uporabno zasnovo in moderno arhitekturo. Žiher hiša Lanos je namenjena vsem tistim, ki sledijo zadnjim nepremičninskim trendom, tudi na področju varčnosti, saj je leta 2016 v Nemčiji prejela certifikat za energijsko najučinkovitejšo hišo.

CUBUS 134

Značilna moderna arhitektura. Minimalizem, estetika in urejenost. Jasne in ravne linije, ki dajejo hiši sodoben in prestižen videz. Zaradi velikih in svetlih prostorov je počutje v hiši prijetno in nekaj posebnega. Postanite ponosni lastnik hiše Cubus 134.

Datum

13 Junij 2017

Kategorije

Predstavitvena stran