Lip Satler - Sobe, ki rastejo z otrokom

Lip Satler - Sobe, ki rastejo z otrokom

Otroci zares hitro zrastejo. Zakaj bi si delali nepotrebne skrbi in stroške, če lahko izberete funkcionalno in lepo pohištvo za vašega otroka, ki ga bo spremljalo od rojstva pa vse do najstniških let. Pri tem pa ne postane dolgočasno ali staromodno.

Naša nova kolekcija otroškega pohištva sledi svetovnim modnim trendom. Izdelki so izdelani iz kvalitetnega bukovega lesa, visoko kvalitetnih ostalih materialov in so površinsko obdelani z otroku neškodljivimi barvami. Želimo, da naši izdelki, ki jih boste izbrali, nudijo vašim malčkom udobno, varno in prijetno otroštvo.

Smo družinsko podjetje SATLER, okna in vrata d.o.o., ki se trudi nadaljevati tradicijo blagovne znamke otroškega pohištva LIP POLJČANE pod novo blagovno znamko SATLER LIP. Iz povprečja klasičnega mizarstva izstopamo po uporabi pretežno masivnega lesa.

Ker v družini od nekdaj spoštujemo in obožujemo les, nismo niti za trenutek oklevali razširiti svojo poslovno pot še na področje proizvodnje notranjega pohištva, predvsem za dojenčke in mladino.

Datum

30 Junij 2017

Kategorije

Predstavitvena stran