Želite ogrevati s toplotno črpalko ? Brez začetne investicijie ?

Želite ogrevati s toplotno črpalko ? Brez začetne investicijie ?

Smo edino podjetje v Sloveniji, ki toplotne črpalke oddaja v najem. To pa še ni vse! Po preteku najemnega obdobja toplotna črpalka ostane v vaši lasti, letni strošek za ogrevanje pa je nižji!

V primeru, da je vaš dom ali pa poslovni prostor slabo izoliran, da imate zastarel in neučinkovit ogrevalni sistem, ob tem pa še neracionalno ravnate z energijo, je vaš račun za energijo lahko tudi do 70 % višji. S pravilno izbiro učinkovitega ogrevalnega sistema, ki je prilagojen vašim razmeram in z učinkovitim ravnanjem, lahko vaš strošek za ogrevanje vsaj prepolovimo.

Toplotnih črpalk pa v najem ne dajemo le fizičnim osebam. Podjetje Termo Shop je prvo in edino podjetje v Sloveniji, ki najem toplotne črpalke omogoča tudi slovenskim podjetjem.

"Vse več podjetij se je obračalo na nas z željo, da bi svoj stari ogrevalni sistem zamenjali z novim, energetsko varčnejšim ter bolj ekološkim. Vendar pa je, ne glede na ogromne prihranke pri ogrevanju, ki bi jih ustvarili s toplotno črpalko, včasih strošek začetne investicije za marsikoga prevelik. Vesel sem, da lahko v našem podjetju tudi slovenskim podjetjem in podjetnikom z najemom toplotne črpalke, omogočimo stroškovno učinkovito investicijo v ogrevanje."

- Jure Šacer, direktor podjetja Termo Shop

Datum

06 Julij 2017

Kategorije

Digitalni letak