Eleganca in kakovost v Žiher preobleki - Žiher hiše

Eleganca in kakovost v Žiher preobleki - Žiher hiše

RESNIČNO PRAVE PLUS ENERGIJSKE HIŠE

Glavni razlog, da so Žiher KAMPA hiše resnično prave plus energijske hiše, hiše za samo-podpornike je, da so energijsko samozadostne. Vse Žiher stranke želijo biti neodvisne od dobaviteljev energije, od katerih jih večina onesnažuje okolje z bencinom, plinom, premogom, ali jedrskimi elektrarnami. Žiher Kampa hiše so energijsko učinkovite in varujejo okolje.

Stenski sistem MultiTec

Stenski sistem MultiTec podjetja KAMPA   stavi na izjemno kakovost izolacijskih materialov, primernih za zdravo bivanje in poskrbi, da stroški ogrevanja postanejo zanemarljivi. Prav tako kot atraktivno oblikovanje fasade, je pri KAMPI samoumevna najvišja energijska učinkovitost. MultiTec odpira vse možnosti oblikovanja fasad.

VIESSMANN certifikat

Pameten, učinkovit in enostaven sistem. Ogrevanje. Prezračevanje. Priprava tople vode in fotovoltaično pridobivanje električne energije. Te komponente morajo biti konceptualno usklajene med seboj in pametno povezane, da so lahko kar najbolj učinkovite. Zelo udobno upravljanje - z enim samim skupnim krmilnim sistemom. Poleg tega skrbi za vzdrževanje sistemskih komponent en sam serviser, tako, da je pristojnost jasno določena.

Datum

31 Avgust 2017

Kategorije

Predstavitvena stran