ALU vrata SATLER

ALU vrata SATLER

VRATA - z njimi vsakodnevno v svoj dom sprejemamo prijatelje, ščitijo pa nas tudi pred neugodnimi vremenskimi vplivi in nepovabljenimi gosti. Trajnost, varnost, toplotna izolacija, čista oblika in privlačna cena so značilnosti, ki so več kot dobrodošle pri izbiri sodobnih vrat.

VARNOST

Nova avtomatska večtočkovna ključavnica vsebuje masivne kavlje (zaskočke), ki brez ključev zatesnijo vrata. Vrata že ob zapiranju brez zaklepanja preprečijo vsakršno odpiranje s silo.

TESNJENJE

»Pri vratih piha.« Uporabniki sistema zaklepanja AV3 lahko na to pozabijo. Posebnost je v dinamičnem potisku novo razvitega tesnilnega elementa, ki še po letih uporabe zadrži ravnino krila in s tem tesnjenje. Vrata z lahkoto upravljate oziroma odklepate.

MAGNETNO STIKALO

Prihod ali odhod iz hiše naj ne povzroča jeze, ko moramo krilo pritegniti, da lahko vrata odklenemo ali zaklenemo. Inovativne AV3 ključavnice so temu primerno »oborožene«. Centralni magnetni sprožilec aktivira ključavnico šele takrat, ko je krilo v ravnini s podbojem.

ODPIRANJE BREZ KLJUČA

Modro stikalo s priročno funkcijo, kot lahko poimenujemo ta sistem, nudi odpiranje vrat z zunanje strani kljub uporabi ročaja (namesto kljuke) preprosto brez ključa, samo s potiskom vrat. Tak način odpiranja omogoča nadstandardna ključavnica WINKHAUS.

Datum

10 Januar 2018

Kategorije

Predstavitvena stran