Žiher plus energijske hiše • -10% na vzorčno hišo • Brezplačna fotovoltaika

Žiher plus energijske hiše • -10% na vzorčno hišo • Brezplačna fotovoltaika

Žiher hiše so, ko govorimo o energijsko učinkovitih hišah, na samem vrhu v Nemčiji in Sloveniji. Hiše so zgrajene na način, da v osnovi proizvedejo vsaj toliko energije, kot je porabimo za ogrevanje in toplo vodo pri običajnem bivanju. Veliko sončnih dni pa zadostuje tudi za razsvetljavo in električne naprave v gospodinjstvu.

Izkoristite AKCIJO VZORČNIH HIŠ in gradnja Žiher plus energijske hiše se lahko kmalu prične tudi pri vas! Izberite dom prihodnosti iz prenovljene ponudbe vzorčnih hiš za leto 2018 in deležni boste posebnih ugodnosti – 10% popusta in še brezplačne sončne elektrarne! POHITITE! NA VOLJO ŠE SAMO 1 VZORČNA HIŠA!

V letu 2017 smo bili pri podjetju Žiher zelo pridni. S ponosom sporočamo, da so v Biotermah Mala Nedelja dne 28.11.2017 svečano odprli Glamping naselje Sončna dolina, katerega gradnjo so zaupali ravno našemu Žiher timu (več informacij malo nižje v tem sporočilu). Trenutno pa poteka gradnja Žiher PLUS energijske hiše. Vas zanima? Sedaj imate priložnost da si gradnjo ogledate v živo. Za vas bomo organizirali dneve odprtih vrat.

Datum

17 Januar 2018

Kategorije

Digitalni letak