AKCIJA! Prenovljena ponudba vzorčnih hiš.

AKCIJA! Prenovljena ponudba vzorčnih hiš.

Postanite ponosen lastnik ene izmed Žiher hiš. Izberite dom prihodnosti iz prenovljene ponudbe vzorčnih hiš za leto 2018 in deležni boste posebnih ugodnosti. Žiher hiše so plus energijske hiše, kar pomeni, da so energijsko učinkovite, varujejo okolje, poleg tega pa so tudi samozadostne.
Preverite, katera ustreza vašemu slogu.

Glavni razlog, da so Žiher hiše resnično prave plus energijske hiše, hiše za samopodpornike, je, da so energijsko samozadostne. Žiher hiše so energijsko učinkovite in varujejo okolje.

Arhitektura in individualnost igra veliko vlogo v življenjskih odločitvah naših strank. Da dobimo visok energijski doprinos, se zanašamo na solarno energijo. Arhitektura narejena iz stekla in lesa je tisto, kar Žiher hiše loči od ostalih.

Stenski sistem MultiTec

Stenski sistem MultiTec stavi na izjemno kakovost izolacijskih materialov, primernih za zdravo bivanje in poskrbi, da stroški ogrevanja postanejo zanemarljivi. Prav tako kot atraktivno oblikovanje fasade, je pri Žiher hišah samoumevna najvišja energijska učinkovitost. MultiTec odpira vse možnosti oblikovanja fasad.

VIESSMANN sistemi

Pameten, učinkovit in enostaven sistem. Ogrevanje. Prezračevanje. Priprava tople vode in fotovoltaično pridobivanje električne energije. Te komponente morajo biti konceptualno usklajene med seboj in pametno povezane, da so lahko kar najbolj učinkovite. Zelo udobno upravljanje - z enim samim skupnim krmilnim sistemom. Poleg tega skrbi za vzdrževanje sistemskih komponent en sam serviser, tako, da je pristojnost jasno določena.

Datum

17 Januar 2018

Kategorije

Predstavitvena stran