Premium Marketing d.o.o.

Agencija za oglaševanje

Zg. Škofije 126d, SI- 6281 Škofije

 

Glavna pisarna:

Jurčičeva ulica 6

2000 Maribor


info@pm.si

http://premium-marketing.si

Agencija Premium Marketing je agencija celovitih rešitev. Naročniku pomagamo zasnovati idejo, jo oblikovati v edinstveno zgodbo in jo s pomočjo široke palete orodij voditi po poti uspešnosti do zastavljenega cilja. Stremimo k presežkom in vedno iščemo nove poti, ker verjamemo, da nič nikoli ni tako popolno, da se nebi dalo narediti še bolje ... in tako je nastal tudi Premium Catalyst.

 

Z njim lahko suvereno nastopimo na tržišču in potencialnim kupcem, strankam in poslovnim partnerjem ponudimo rešitev, ki je skupek večletnega razvoja, izkušenj in znanja.


Kontaktirajte nas!

 

Premium Catalyst je namenjen efektivni, uspešni in malenkost drugačni promociji podjetij ter njihovih izdelkov in storitev.

 

Naše storitve

Za vas zasnujemo idejo, jo oblikujemo v edinstveno zgodbo in jo s pomočjo široke palete orodij vodimo po poti uspešnosti do zastavljenega cilja. 

Socialni mediji

Pot do dobička je odvisna predvsem od uspešnega oglaševanja.

Google AdWords

Google je brez dvoma nekaj, kjer želite biti najmočnejši.

Mail marketing

Redno obveščanje strank o vaši ponudbi predstavlja uspešen način prodaje.

Izdelava spletnih strani

Vsebine na spletnih mestih so temelj za digitalne maketinške aktivnosti.

Grafično oblikovanje

Od zasnov do vrhunsko oblikovanih produktov, ki se prodajajo kar sami.

Branding

Izstopite iz sence povprečnosti in naredite preboj na trgu.

Vedno na tekočem?

Prijavite se na naše premium novice in bodite obveščeni o novostih, zanimivih vsebinah, akcijah ter izdelkih. 

Strinjam se s Splošnimi pogoji.

Zakaj ime Catalyst?

Katalist (Catalyst) je povod za neko spremembo, reakcijo in dogodek (npr. izboljšanje prodajnih rezultatov). Z njegovo pomočjo se spremembe (restrukturiranje prodaje) in reakcije (izboljšanje prodaje) zgodijo prej in potrebujejo manj energije (sredstev in stroškov). Ker katalist pri tem ne izgubi svoje vrednosti (učinka), se spremembe in reakcije (na pozitivno) "katalizirajo" tudi po zaključku procesa, pri kateremu je prisoten (pospeševanja prodaje). S tem torej ne dosežemo le enkratnega učinka višje prodaje (danes prodam – jutri nič več), temveč dosežemo dolgoročen učinek - torej pospeševanje prodaje, ki traja dlje časa.