Premium Marketing d.o.o.

Agencija za oglaševanje

Zg. Škofije 126d, SI- 6281 Škofije

 

Glavna pisarna:

Jurčičeva ulica 6

2000 Maribor


info@pm.si

http://premium-marketing.si

Projekt Intesa San Paolo

 

 

Projekt Ytong

 

Projekt Žiher Hiše

 

Projekt Lunos

 

Vsakega projekta se lotimo individualno in implementiramo

Ime projekta: PREZRAČEVANJE – temelj zdravega bivanja

Datum: 15. 5. 2018

V novogradnjah narašča trend vgrajevanja decentralnih prezračevalnih sistemov, med katerimi je po številu vgradenj Lunos vodilni v Evropi. Z našimi prezračevalnimi sistemi boste v vaših bivalnih prostorih poskrbeli za trajno svež zrak, nižjo vlažnost ter preprečili nastajanje nadležne zidne plesni.

Lunos d.o.o.

Ime projekta: Gradimo 2. vzorčno Žiher hišo

Datum: 19. 4. 2018

Družini že zgrajenih vzorčnih Žiher hiš se bo kmalu pridružila nova – ponosni smo, da trenutno poteka gradnja že druge vzorčne Žiher plus energijske hiše.

Žiher d.o.o.

Ime projekta: Ytong je več kot gradbeni material. Ytong je način gradnje.

Datum: 12. 4. 2018

Naj vas ne skrbi – z vami bomo od začetka do konca gradnje. Stali vam bomo ob strani, vam svetovali, na kaj morate biti med gradnjo pozorni, in vam zagotovili, da bo končen rezultat tak, kot ste si zamislili.

Xella Group

Ime projekta: Želite ohraniti toplino vašega doma in prihraniti?

Datum: 11. 4. 2018

Želite ohraniti toplino vašega doma in prihraniti? Zakaj izbrati toplotno črpalko? Razlogi so enostavni. V primerjavi z ostalimi ogrevalnimi sistemi toplotna črpalka Daikin Altherma 3 zmanjša stroške ogrevanja ter tudi emisije CO2, zato je koristna za uporabnikov proračun in okolje.

Airabela d.o.o.

Ime projekta: Stanovanjski kredit Intese San Paolo Bank

Datum: 26. 3. 2018

Stanovanjski krediti so namenski krediti z najdaljšo dobo odplačevanja. Del takšnih kreditov lahko koristite tudi v gotovini.

Intesa Sanpaolo S.P.A.

Ime projekta: Občutite svežino narave v svojem domu

Datum: 26. 3. 2018

Lunos d.o.o. je podjetje, ki se ukvarja izključno s prezračevanjem. Na slovenski trg smo pripeljali inovativne, učinkovite in preverjene prezračevalne sisteme blagovne znamke LUNOS, ki zagotavljajo varno, ekonomično in zdravo kulturo bivanja ter so hkrati trajna rešitev za vse težave z odvečno vlago in plesnijo.

Lunos d.o.o.

Ime projekta: NOVO! Revolucionaren parket Eterno

Datum: 14. 3. 2018

Želite, da bi vaša tla izgledala čim bolj naravno? Potem je oljen parket prava izbira za vas, saj je to najbolj naravna oblika parketa. Oljen parket je na dotik bolj naraven, toplejši, hoja pa prijetnejša. Zaščiten je s posebnimi olji, ki prodrejo v lesene pore, zaščitijo površino, a hkrati ohranijo videz naravne strukture lesa.

Žiher d.o.o.

Ime projekta: Lunos je mnogo več kot običajno prezračevanje

Datum: 26. 3. 2018

Od 13. do 18. marca nas obiščite na Sejmu Dom, ki bo potekal na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Našli nas boste v Stebrni dvorani – BK, na razstavnem prostoru 18, kjer vas bomo seznanili z našo ponudbo, načinom dela ter produkti, na katere smo ponosni. 

Lunos d.o.o.

Ime projekta: AKCIJA! Prenovljena ponudba vzorčnih hiš

Datum: 17. 1. 2018

Postanite ponosen lastnik ene izmed Žiher hiš. Izberite dom prihodnosti iz prenovljene ponudbe vzorčnih hiš za leto 2018 in deležni boste posebnih ugodnosti. Žiher hiše so plus energijske hiše, kar pomeni, da so energijsko učinkovite, varujejo okolje, poleg tega pa so tudi samozadostne.

Žiher d.o.o.

Ime projekta: ALU vrata SATLER

Datum: 10. 1. 2018

ZVRATA - z njimi vsakodnevno v svoj dom sprejemamo prijatelje, ščitijo pa nas tudi pred neugodnimi vremenskimi vplivi in nepovabljenimi gosti. Trajnost, varnost, toplotna izolacija, čista oblika in privlačna cena so značilnosti, ki so več kot dobrodošle pri izbiri sodobnih vrat.

Satler okna in vrata d.o.o.

Ime projekta: Prezračevalni sistemi Lunos

Datum: 19. 12. 2017

S sistemom LUNOS bo v vaše stanovanje stalno pritekal svež zrak, s tem boste dosegli nižjo vlažnost ter preprečili nastajanje zidne plesni kondenza in neprijetnega vonja.

Lunos d.o.o.

Ime projekta: Zakaj stanovanjski kredit Intese San Paolo Bank

Datum: 4. 12. 2017

Stanovanjski krediti so namenski krediti z najdaljšo dobo odplačevanja. Omogočajo vam nakup, gradnjo, obnovo ali prenovo stanovanj ali stanovanjskih hiš, počitniških hiš …

Intesa Sanpaolo S.P.A.

Ime projekta: Vzglavniki s polnilom iz cemprina. Za prijeten in zdrav spanec.

Datum: 20. 11. 2017

Ostanite v dobri kondiciji in zdravi do visoke starosti! Les cemprina pripomore do dolgotrajnega dobrega počutja ter bistveno zviša vaše zmogljivosti. Zaradi blagodejnega delovanja cemprina se počutje starejših oseb in otrok znatno izboljša, poveča se nivo energije in povrne veselja do življenja.

Satler okna in vrata d.o.o.

Ime projekta: Stanovanjski kredit Intese San Paolo Bank

Datum: 15. 11. 2017

Ugodne obrestne mere, dolga doba odplačila, tudi do 30 let, izbirate lahko med spremenljivo in fiksno obrestno mero, pri gradnji in adaptaciji lahko v nekaterih primerih izkoristite del kredita tudi gotovinsko, pri odplačevanju kredita vam lahko pomagajo tudi sorodniki,

Intesa Sanpaolo S.P.A.

Ime projekta: YTONG hiše so VARČNE hiše

Datum: 9. 11. 2017

Gradbeni sistem Ytong obsega vse elemente za hitro in natančno gradnjo od temeljev do kritine. Z gradbenim sistemom Ytong zgrajen objekt je protipotresno varen, homogen in brez toplotnih mostov. Način gradnje z Ytongom je 2-krat hitrejši od opečne gradnje.

Xella Group

Ime projekta: Moj zrak, moja odgovornost!

Datum: 25. 10. 2017

Pri nakupu toplotne črpalke zrak-voda MITSUBISHI ELECTRIC vam Eko sklad nudi nepovratne finančne spodbude, ki so namenjene povečanju rabi obnovljivih virov energije, večji energijski učinkovitosti ter zmanjšanju prekomerne onesnaženosti zraka z delci PM10.

Vitanest trgovina in storitve d.o.o.

Ime projekta: Audio BM - za boljši sluh in boljše življenje

Datum: 27. 9. 2017

Preprosto, natančno in hitro - brezplačen test sluha. Z avdiometrom in v odličnih pogojih (tiha kabina, ki je izolirana pred okoliškimi zvoki), slušni akustik opravi natančen informativni test sluha. V primeru naglušnosti vam bomo strokovno svetovali in predlagali rešitev, ki bo za vas najustreznejša.

Audio BM d.o.o.

Ime projekta: Koop - sonce v vašem domu

Datum: 26. 9. 2017

Sevalni paneli MySun oz. infrardeče ogrevanje ponuja cenovno izjemno varčno alternativo klasičnemu ogrevalnemu sistemu. Paneli delujejo na elektriko in so bistveno varčnejši ter zdravju prijaznejši v primerjavi s preostalimi oblikami ogrevanja.

Koop d.o.o.

Ime projekta: Lunos na sejmu MOS

Datum: 13. 9. 2017

Spoznajte naše prezračevalne sisteme in njihovo delovanje v živo na sejmu MOS. Obiščite nas in izkoristite posebne sejemske ugodnosti.

Lunos d.o.o.

Ime projekta: Skrito krilo, več svetlobe, manj masivnih delov

Datum: 11. 9. 2017

Z dolgoletnimi izkušnjami in z najnovejšimi tehničnimi standardi v procesu proizvodnje stavbnega pohištva ter z uporabo odličnih vhodnih osnovnih materialov priznanih dobaviteljev, kot so ALUPLAST, HEROAL in WINKHAUS zagotavljamo vrhunsko kakovost naših izdelkov.

Satler d.o.o.

Ime projekta: Ytong - Največji med porobetoni

Datum: 1. 9. 2017

Siporeks je porobeton, material iz istih surovin kot Ytong in druge blagovne znamke porobetonov na svetu. Na slovenskem trgu je od leta 1977 delovala tovarna Siporex, ki je proizvajala porobeton blagovne znamke Siporex. Konec 90-ih je tovarno kupil nemški Ytong AG, moderniziral proizvodnjo in začel proizvajati porobeton Ytong.

Xella Group

Ime projekta: Eleganca in kakovost v Žiher preobleki - Žiher hiše

Datum: 31. 8. 2017

Glavni razlog, da so Žiher KAMPA hiše resnično prave plus energijske hiše, hiše za samo-podpornike je, da so energijsko samozadostne. Vse Žiher stranke želijo biti neodvisne od dobaviteljev energije, od katerih jih večina onesnažuje okolje z bencinom, plinom, premogom, ali jedrskimi elektrarnami. Žiher Kampa hiše so energijsko učinkovite in varujejo okolje.

Žiher d.o.o.

Ime projekta: -55 % Na vse kuhinje DanKuchen

Datum: 23. 8. 2017

Izkoristite noro poletno akcijo kuhinj DanKüchen. Izberite vašo sanjsko kuhinjo zdaj! Izpolnite obrazec na desni in pridobite nov katalog kuhinj! S pestro izbiro kuhinj bo odločitev enostavna in zares prava. Oddajte svoj kontakt in deležni boste posebnih ugodnosti.

DanKüchen GmbH

Ime projekta: Konfigurator klimatskih naprav

Datum: 18. 8. 2017

Serija klimatskih naprav MSZ-LN omogoča natančno kontrolo temperature za najboljše počutje, da ostanemo sveži in energični, kljub visokim zunanjim temperaturam.

Vitanest d.o.o.

Ime projekta: Pravi kmečki pod - Hrast Alpin

Datum: 16. 8. 2017

Predstavljamo vam najbolje prodajani parket Hrast Alpin - PRAVI KMEČKI POD, ki izžareva domačnost in prestiž doma. Ime "kmečki" je dobil zaradi njegove masivnosti, obstojnosti, pridiha rustikalnosti in domačnosti.

Žiher d.o.o.

Ime projekta: Hitra, enostavna in ekonomična gradnja

Datum: 15. 8. 2017

Osnovna prednost gradbenega sistema Ytong je hitra, enostavna in zato ekonomična gradnja. Velikost blokov, hitra priprava, tanek nanos lepilne malte in Ytong orodje dajejo maksimalni delovni učinek.

Xella Group

Ime projekta: PVC kvaliteta v naravni preobleki

Datum: 8. 8. 2017

Ko nekdo omeni PVC okna imamo pred očmi bela okna, ki delujejo precej plastično, kajne? PVC okna Satler niso takšna. Izbirate lahko med širokim naborom barvnih dekorjev. Tudi v imitaciji lesa!

Satler okna in vrata d.o.o.

Ime projekta: Čudovit živalski svet

Datum: 28. 7. 2017

Dobrodošli v živalski vrt in tematski park Mini Zoo Land. Spodaj si lahko preberete nekaj zanimivosti o živalih. Za več informacij o naših nadebudnežih, pa vas vabimo, da nas obiščete vsak dan od 9.00 do 19.00 ure. Za vas smo odprti tudi med prazniki.

Mini živalski vrt d.o.o.

Ime projekta: Izberite najljubšega iz družine TILO!

Datum: 18. 7. 2017

Za vas smo v teh vročih poletnih dneh pripravili še bolj vročo akcijo! Saj ne more biti res ... pa je! Kar -40% POPUST na izbrane modele vrhunskega TILO parketa in vinila. Akcija, ki je preprosto ne smete zamuditi!To pa še ni vse, izbran vinil, parket ali keramiko vam tudi položimo.

Žiher d.o.o.

Ime projekta: Konec šolskega leta v Minizoo

Datum: 7. 7. 2017

Ob zaključku šolskega leta smo pripravili kuponček, s katerim prejmete brezplačno hrano za živali. Tako bo obisk MiniZOO Land-a še bolj zabaven, saj vam bodo živali lahko jedle hrano kar iz vaših rok. #SuperDogodivščina

Mini živalski vrt d.o.o.

Ime projekta: Ogrevanje s toplotno črpalko TERMO SHOP

Datum: 6. 7. 2017

S toplotnimi črpalkami poskrbimo, da vam bo toplo pozimi. Sedaj imate priložnost, da se to vroče poletje tudi ohladite! Odločite se za najem toplotne črpalke še danes in podarimo vam klimatsko napravo.

Termo Shop d.o.o.

Ime projekta: Lip Satler - Sobe, ki rastejo z otrokom

Datum: 30. 6. 2017

Otroci zares hitro zrastejo. Zakaj bi si delali nepotrebne skrbi in stroške, če lahko izberete funkcionalno in lepo pohištvo za vašega otroka, ki ga bo spremljalo od rojstva pa vse do najstniških let. Pri tem pa ne postane dolgočasno ali staromodno.

Satler okna in vrata d.o.o.

Ime projekta: Mitsubishi Electric MSZ-LN - Stilska klima za vaš dom

Datum: 19. 6. 2017

Doživetje razkošja z novo klimatsko napravo MSZ-LN. Na pogled in otip čudovita klimatska naprava, ki bo vaš dom učinkovito ohladila ali ogrela in tako poskrbela za vaše popolno udobje. Tehnološka odličnost v izjemni podobi.

Vitanest d.o.o.

Ime projekta: Dobrodošli v svet, poln vznemirljivih doživetij!

Datum: 16. 6. 2017

Želimo vam ponuditi drugačno vrsto zabave od tiste, ki jo otroci trenutno poznajo. Živalski vrt in tematski park Mini Zoo Land je prizorišče, kjer jih čakajo dogodivščine, ki jih še dolgo ne bodo pozabili.

Mini živalski vrt d.o.o.

Ime projekta: Klimatske naprave Daikin - Prijetno doma

Datum: 15. 6. 2017

Učinkovitost, prestiž, eleganca in vrhunska tehnologija. To je klimatska naprava Daikin EMURA. Če iščete nekaj, kar bo dalo vašemu stanovanju svežino in eleganco hkrati, je Daikin EMURA prava odločitev.

Airabela d.o.o.

Ime projekta: Nora poletna akcija kuhinj Dankuchen

Datum: 14. 6. 2017

Mr. Dan je z noro poletno akcijo poskrbel, da bo poletje v novi kuhinji DanKüchen brezskrbno. Izkoristite čas po kosilu za druženje s svojimi najbližjimi in pogovore ob družinski mizi. Ne hitite s pospravljanjem in pomivanjem posode. Prepustite to profesionalcem.

DanKüchen GmbH

Ime projekta: V sodelovanju s podjetjem KAMPA vam izdelamo dom prihodnosti, sedaj s posebnimi ugodnostmi

Datum: 13. 6. 2017

Žiher Kampa hiša Exclusive 200 je moderno in uporabno zasnovana hiša, ki daje vtis prestiža in estetike. Je individualno zasnovana hiša, ki nudi širok izbor možnosti. Primerna je za večje družine ali več generacij.

Žiher d.o.o.

Ime projekta: Stilski izgled, ki jemlje dih. Prvovrstna kakovost.

Datum: 12. 6. 2017

Doživetje razkošja z novo klimatsko napravo MSZ-LN. Na pogled in otip čudovita klimatska naprava, ki bo vaš dom učinkovito ohladila ali ogrela in tako poskrbela za vaše popolno udobje. Tehnološka odličnost v izjemni podobi.

Vitanest trgovina in storitve d.o.o.

Ime projekta: Pri Gree razvijamo tehnologijo udobja, ki v svet vdihuje novo življenje

Datum: 8. 6. 2017

Gree U-Crown je sodobno oblikovana klimatska naprava, ki zagotavlja izjemno zmogljivost v širokem razponu pogojev delovanja. Tako v ekstremnem mrazu, kot v ekstremni vročini bo U-Crown zagotovil maksimalno udobje v klimatiziranem prostoru, z najnižjimi stroški obratovanja.

Atlas trading d.o.o.

Ime projekta: Nora poletna akcija kuhinj Dankuchen

Datum: 14. 6. 2017

Karnion vam sedaj nudi tudi možnost nakupa darilnih bonov. Dovolj je odlašanja, omogočite svojim najdražjim brezskrbno potovanje v tujino ali dokončanje izpita iz tujega jezika.

DanKüchen GmbH

Ime projekta: Okna so nekaj več

Datum: 5. 6. 2017

Okna niso le na steni, vhod za svetlobo ali zračenje, temveč razodevajo srce in dušo vašega doma. Niso meja med notranjostjo in zunanjostjo, so del stavbe, ki združujejo kvalitete zunanjih in notranjih prostorov. So ključnega pomena za udobje in prijetno bivanje v stanovanju.

Satler okna in vrata d.o.o.

Ime projekta: Topla, Iška in Meža – novi projekti v letu 2017

Datum: 31. 5. 2017

Enodružinska stanovanjska hiša IŠKA je zasnovana modularno v modulu dunajskega čevlja (M=31,6 cm), enostavno, vsesplošno, racionalno pa tudi funkcionalno in fleksibilno.

Xella Group

Ime projekta: Okna, ki vas bodo očarala. Okna Termoglas.

Datum: 30. 5. 2017

Okno vseh oken slovi kot najmočnejše in najbolj varčno Termoglasovo okno z najširšim vgradnim profilom v Evropi. Ta tip oken je idealna izbira za novogradnje in ob rekonstrukciji ali obnovi doma, saj odlične tehnične lastnosti združuje s sodobno in funkcionalno zasnovo nove generacije prvovrstnih oken.

Termoglas d.o.o.

Ime projekta: Brezplačen test sluha

Datum: 29. 5. 2017

Nudimo vam brezplačen test sluha, ki je hiter in preprost. Zajema otoskopski pregled ušes in testiranje z avdiometrom. Rezultat pokaže stanje sluha. V primeru naglušnosti vam bomo strokovno svetovali in predlagali rešitev, ki bo za vas najustreznejša.

Audio BM d.o.o.

Ime projekta: Žiher hiše - made by Kampa

Datum: 25. 5. 2017

"Arhitektura in individualnost igra veliko vlogo v življenjskih odločitvah naših strank. Da dobimo visok energijski doprinos, se zanašamo na solarno energijo. Arhitektura narejena iz stekla in lesa je tisto, kar Žiher Kampa hiše loči od ostalih."

Žiher d.o.o.

Ime projekta: Zakaj klimatska naprava Daikin ?

Datum: 24. 5. 2017

Okno vseh oken slovi kot najmočnejše in najbolj varčno Termoglasovo okno z najširšim vgradnim profilom v Evropi. Ta tip oken je idealna izbira za novogradnje in ob rekonstrukciji ali obnovi doma, saj odlične tehnične lastnosti združuje s sodobno in funkcionalno zasnovo nove generacije prvovrstnih oken.

Airabela d.o.o.

Ime projekta: S toplotno črpalko Thermia boste komaj čakali naslednjo zimo

Datum: 29. 5. 2017

Ogrevanje večjega objekta s toplotno črpalko Thermia Atec je izjemna dodana vrednost, saj so stroški obratovanja in vzdrževanja minimalni, možen je popoln nadzor na daljavo in online tehnična pomoč. Garancija je 5 let, kar je velika izjema v razredu komercialnih toplotnih črpalk. Lasten servis z usposobljenimi in izkušenimi serviserji. Izdelek je rezultat bogatih izkušenj proizvajalca, ki že 45 let razvija in izdeluje geotermalne toplotne črpalke.

Atlas trading d.o.o.

Ime projekta: Odpiramo vrata v svet zvoka.

Datum: 25. 5. 2017

Občutljivost sluha se s starostjo zmanjša. Podatek, da slišimo (zaznamo) zvok do frekvence 20.000 Hz, velja za mlade ljudi. Z leti se meja, ki je dokaj zabrisana, premika k vse nižjim frekvencam in se z leti premakne tudi pod 4000 Hz.

Audio BM d.o.o.

Ime projekta: Avto sedanjosti s tehnologijo prihodnosti.

Datum: 14. 4. 2017

Redko se zgodi, da nov avtomobil zgleda tako neizmerno privlačen. i30 očara z zapeljivim dizajnom, prostorno in udobno notranjostjo ter vsestransko uporabnostjo.

Hyundai Avto Trade d.o.o.

Ime projekta: Posjetite salone kupaonske opreme Kolpa san u travnju 2017.

Datum: 7. 4. 2017

Već znate za Kolpa san prepoznatljivi minimalizam i eleganciju, čiste linije i iznimno privlačne boje? Umorni ste od hladnoće i jednoličnosti vaše kupaonice? Pogled na staru, isluženu opremu lišenu elegancije vas ne opušta, zar ne? Ne šalimo se, možemo vam pomoći!

Kolpa d.d.

Ime projekta: Mini Zoo Land - živalski vrt in tematska prizorišča

Datum: 6. 4. 2017

Zaživite svojo nepozabno zgodbo v svetu dogodivščin Mini Zoo Landa. 4 tematski parki ponujajo dogodivščine, ki jih ne boste pozabili. Vstopite v skrivnostni svet starodavnih kultur đungle polne osupljivih lepot. prehajajte se med različnimi svetovi in spoznajte različna časovna obdobja.

Mini živalski vrt d.o.o.

Ime projekta: Kako vidite svet, je odvisno od tega, kakšna okna imate.

Datum: 5. 4. 2017

Steklarstvo v sodobnem času ni več namenjeno zgolj zasteklitvi, temveč pripomore k nadgradnji arhitekture prostorov in stavb. Člani ekipe podjetja Termoglas se tega še posebej zavedamo, zato smo za vas razvili OKNO VSEH OKEN – OKNO TERMOGLAS.

Termoglas d.o.o.

Ime projekta: YTONG gradnja je otročje lahka gradnja.

Datum: 28. 3. 2017

»Ne potrebuješ nekoga pri mešalcu, nekoga, ki vozi samokolnico, pa še kakšnega mojstra in tisoč pomagačev. Dejansko je mogoče z dvema človekoma, ki še nikoli nista zidala z Ytongom. Etažo smo pozidali v petih dneh, brez napora,« je o gradnji YTONG hiše povedal Uroš Podgorelec.

Xella Group

Ime projekta: Alples kuhinje nude rješenja iz snova, za svaki dom.

Datum: 20. 3. 2017

Zbog toga što nudi kvalitetne i kvalitetno obrađene materijale po povoljnim cijenama. Također, kuhinje Alples odlikuju brojne prednosti. Elementi otvaraju pametna rješenja za odlaganje unutar ladica, kutne izvedbe, dodatke za lakše odvajanje i slično. Kuhinje opremamo s primjerenom rasvjetom koja stvara svijetli i estetski dovršen prostor.

Alples d.o.o.

Ime projekta: Pozdravljeni, sem Mr. Dan, spoznajte me, ne bo vam žal.

Datum: 20. 3. 2017

Veseli me, da se vam lahko predstavim. Sem strokovnjak za kuhinje DanKüchen, kar pa je najpomembneje, poskrbim za akcije, popuste, nagradne igre, noro ugodne cene kuhinj in mnogo več.

DanKüchen GmbH

Ime projekta: Družinska tradicija od leta 1963 - Slovenska kakovost

Datum: 15. 3. 2017

PVC-okna SATLER so okna z dolgoletno tradicijo proizvodnje, preizkušena med številnimi zadovoljnimi kupci in z 10-letno garancijo. Izdelamo vam okna po meri, v skladu z vašimi željami, izbirate pa lahko tudi med številnimi barvnimi odtenki.

Satler okna in vrata d.o.o.

Ime projekta: Izberite opremu koja stvara ugodan ambijent i udobnu atmosferu odmora.

Datum: 15. 3. 2017

Zato jer nudi kvalitetne i kvalitetno obrađene materijale po povoljnim cijenama. Alples ima reputaciju proizvođača s iznimno kratkim rokovima isporuke, možemo reći da je ISPORUKA ODMAH. Osposobljeni monteri namještaj u prostor postavljaju kvalitetno, tako da bude funkcionalno baš onako kako ste i sami zamislili.

Alples d.o.o.

Ime projekta: Ob nakupu ogrevalne naprave in klime vam vrednost klime z montažo podarimo

Datum: 8. 3. 2017

Ob nakupu ogrevalne naprave in klime vam vrednost klime z montažo podarimo

Airabela d.o.o.

Ime projekta: Karnion - 25 let tradicije in uspešnosti

Datum: 7. 3. 2017

V 40 šolskih urah se naučite toliko elementov tujega jezika, kot po konvencionalni metodi v enem letu (120-160 šolskih urah). V enem tednu boste osvojili do 1300 elementov tujega jezika. Ne glede na stopnjo predznanja boste napredovali in občutno povečali vaše znanje izbranega jezika.

Karnion d.o.o.

Ime projekta: Nova kolekcija Nolte 2017

Datum: 7. 3. 2017

Med tem, ko iščete nenavadne materiale za postavitev zares inovativne kuhinje, je težko zgrešiti širok spekter pravih materialov kuhinj Nolte. Les, steklo, lak, in cement vse to so izrazi vrednot individualnosti, ter predvsem trajnosti. So odlična izbira za ljubitelje kuhinj, ki cenijo naravno lepoto.

IL Ambienti d.o.o.

Ime projekta: Visoki prihranki, odlična energetska učinkovitost

Datum: 2. 3. 2017

Delovanje do -25°C zunanje temperature. Gretje, hlajenje in topla gospodinjska voda. S stensko ali talno notranjo enoto

Airabela d.o.o.

Ime projekta: Za lažjo gradnjo vašega NOVEGA DOMA

Datum: 17. 2. 2017

Ne glede na to, kako boste gradili, boste deležni konkretne podpore s strani Ytongovih svetovalcev: Naši strokovnjaki, tako vaš osebni svetovalec, kot tudi Gregor iz tehnične službe in mojster Silvo - inštruktor zidanja, vam bodo stali ob strani in svetovali, kaj morate med samo gradnjo.

Xella Group

Ime projekta: Parket, vinil ali keramika. Popolna tla za vsak dom!

Datum: 16. 2. 2017

S pomočjo potujočega salona, ki vas z vzorci in katalogi brezplačno obišče na vašem domu, boste izbrali vašo novo podobo tal, brez da bi se morali odpraviti v salone, trgovine ...

Žiher d.o.o.

Ime projekta: Visoki prihranki, odlična energetska učinkovitost

Datum: 2. 3. 2017

ZAKAJ IZBRATI DANKUCHEN - Inovacije in uveljavljanje novih tehnologij sta sinonim kuhinj DAN. - Brezkompromisna kakovost in dolga življenjska doba zagotavljajo popolno zadovoljstvo.

DanKüchen GmbH

Ime projekta: Aminoklinika - Protibolečinska terapija, ki vam bo pomagala.

Datum: 25. 1. 2017

Amino Bio Frekvenčna Terapija je verjetno najučinkovitejša protibolečinska terapija na svetu. Razvil jo je Mikel H-G Hoff (Aut. Sports Medical Injury Therapist, Aut. Manuel Therapist and Sports Performance Psychologist), svetovno priznani Fizioterapevt.

Fizis d.o.o.

Ime projekta: LesninaXXXL - Dobrodošli doma

Datum: 28. 11. 2016

Kuhinje znamke DIETER KNOLL Collection poudarijo moderen videz vašemu domu. Združujejo kreativen dizajn in visoko funkcionalnost vseh elementov kuhinje. Elementi so v celoti izdelani iz visokokakovostnih materialov, ki zagotavljajo dolgo življensko dobo vaše bodoče kuhinje.

LES-MMS d.o.o.

Ime projekta: Le en dan vas loči od energetsko učinkovitega in zdravju prijaznega načina ogrevanja

Datum: 22. 11. 2016

Ne samo varčne, talne klimatske naprave so tudi izjemno učinkovite, saj prostor segrejejo v zelo kratkem času, svojo funkcijo pa opravijo tudi ob zelo nizkih zunanjih temperaturah do -25 stopinj Celzija.

Vitanest trgovina in storitve d.o.o.

Ime projekta: Naši najmlajši so naša prihodnost! Se kdaj vprašate ...

Datum: 13. 11. 2016

Kako zdravo jih ogrevate? In koliko privarčujete za njihovo prihodnost? Ponujamo kakovostne rešitve s katerimi boste ogrevali zdravju in okolju prijazno, in obenem ogromno privarčevali!

Vitanest trgovina in storitve d.o.o.

Ime projekta: DanStudio Celje vas vabi v v največji DanKuchen salon kuhinj v Sloveniji

Datum: 9. 11. 2016

Številni modeli kuhinj. Bogata paleta dekorjev. Bogat izbor barvnih možnosti. Najsodobnejše tehnološke rešitve. 5 letna garancija za leseni del kuhinje. Doživljenjska garancija za okovje. Najboljše cene.

DanKüchen GmbH

Ime projekta: Inovacija. Predstavljena v izjemni eleganci.

Datum: 7. 11. 2016

Našo ponudbo sestavljajo le kakovostni izdelki priznanih domačih in tujih proizvajalcev. Odlikujejo jih sodoben dizajn, materiali in barve ter dostopne cene.

IL Ambienti d.o.o.

Ime projekta: GA+Kuhinje - pri nas poskrbimo za vse

Datum: 27. 8. 2016

Zanimivost: Dobesedno. Kuhinjo brezplačno zmontiramo in vgradimo aparate. Dobro, vendar to nudijo skoraj vsi. Zato gremo mi še korak dlje. Vašo staro kuhinjo prej demontiramo in odpeljemo.

Aparati d.o.o.

Ime projekta: Sedaj imate EDINSTVENO PRILOŽNOST začnite ogrevati okolju prijazno in varčneje!

Datum: 20. 10. 2016

Zanimivost: Pri kurjenju naravnega lesa lahko nastaja cela vrsta škodljivih snovi ... nastajajo lahko delci dušikovih oksidov in različne rakotvorne snovi, njihova količina pa je odvisna od kvalitete naprave in tudi od tega ali je les dovolj sušen. In manjši kot so ti delci, globlje prodrejo v pljuča in telo.

Vitanest trgovina in storitve d.o.o.

Ime projekta: Privoščite si ljudem in okolju prijazno ogrevanje

Datum: 17. 10. 2016

Peter Otorepec je na novinarski konferenci (vir: Ministrstvo za okolje, 12.10.2016) izpostavil, da pri kurjenju fosilnih goriv nastajajo delci dušikovih oksidov in različne rakotvorne snovi, njihova količina je odvisna od kvalitete naprave in na primer ali je les dovolj sušen.

Vitanest trgovina in storitve d.o.o.

Ime projekta: Več kot šest desetletij dolga tradicija obdelovanja lesa.

Datum: 6. 10. 2016

Ker se vedno več ljudi spopada s pomanjkanjem prostora ne samo v spalnih prostorih, je funkcionalno pohištvo, med katero spadajo tudi vgradne omare, vsekakor več kot dobrodošla rešitev.

ILES Idrija d.o.o.

Ime projekta: Z ljubeznijo do ogrevanja, za vas in vaše najbližje.

Datum: 5. 10. 2016

Z ljubeznijo do ogrevanja, za vas in vaše najbližje. Enostavna in ekološka rešitev ogrevanja. Visoka energijska učinkovitost. Delovanje do -28°C zunanje temperature. Okolju prijazno ogrevanje.

Vitanest trgovina in storitve d.o.o.

Ime projekta: Privoščite si ljudem in okolju prijazno ogrevanje

Datum: 28. 9. 2016

TONDACH® strehe imajo življenjsko dobo več kot 100 let. Niti teža snega, niti toča jim ne more škodovati, naravne barve brez kemijskih dodatkov so tudi po letih intenzivnega izpostavljanja sončnim žarkom briljantne.  TONDACH® opečni strešniki dobro prenašajo vročino, sezonske padavine, odporni so proti UV-žarki, kislinam in so negorljivi.

TONDACH Slovenija d.o.o.

Ime projekta: Vse kar potrebuješ za popolno udobje.

Datum: 27. 9. 2016

Toplotne črpalke Mitsubishi Electric serije Ecodan in Zubadan ponujajo energetsko najučinkovitejši način zagotavljanja primernega bivalnega okolja. Omogočajo namreč ogrevanje z uporabo obnovljivih virov toplote v naši okolici.

Vitanest trgovina in storitve d.o.o.

Ime projekta: Obstajajo lažji načini ogrevanja

Datum: 22. 9. 2016

Med 13. - 30.9 vam ob nakupu toplotne črpalke + klimatske naprave MISTUBISHI ELECTRIC odbijemo akcijsko vrednost v višini cene klimatske naprave!*

Vitanest trgovina in storitve d.o.o.

Ime projekta: Na svoje oči skrbno pazimo, kaj pa sluh ?

Datum: 19. 9. 2016

Čepki EARWEAR so lahko personalizirani, kar pomeni, da so po obliki prilagojeni vašemu ušesu. Njihovo ustreznost pa lahko preizkusite s čepki Intro Line, ki jih lahko takoj odnesete domov in kasneje po želji nadgradite.

TONDACH Slovenija d.o.o.

Ime projekta: Hude vremenske razmere - TONDACH® streha je prava streha

Datum: 19. 9. 2016

TONDACH® strehe imajo življenjsko dobo več kot 100 let. Niti teža snega, niti toča jim ne more škodovati, naravne barve brez kemijskih dodatkov so tudi po letih intenzivnega izpostavljanja sončnim žarkom briljantne. TONDACH® opečni strešniki dobro prenašajo vročino, sezonske padavine, odporni so proti UV-žarki, kislinam in so negorljivi.

Vitanest trgovina in storitve d.o.o.

Ime projekta: Privarčujte na toplem - ECODAN

Datum: 13. 9. 2016

Sistem Ecodan je razvil Mitsubishi Electric, na osnovi dolgoletnih izkušenj v proizvodnji inverterskih sistemov s toplotno črpalko, kar zagotavlja najvišjo kakovost delovanja. Sistem pride tudi v verziji ZUBADAN, z možnotjo ogrevanja do -28°C zunanje temperature. Vse kombinacije enot se uvrščajo v energijski razred A++.

Vitanest trgovina in storitve d.o.o.

Ime projekta: Sanacija strehe s kritino TONDACH®

Datum: 12. 9. 2016

Prednosti kritine TONDACH®. Prilagodljivost za obstoječe sisteme letvanja. Strešniki s premikom do največ 6 cm. Izravnava majhnih merskih toleranc pri obstoječem letvanju.

TONDACH Slovenija d.o.o.

Ime projekta: Idealna rešitev za vsak prostor

Datum: 6. 9. 2016

Z Alplesovo vgradno omaro, narejeno po meri, boste pridobili prostor za shranjevanje, prilagojen vašim individualnim potrebam in željam.

Alples d.o.o.

Ime projekta: Zakaj je TONDACH® streha prava odločitev?

Datum: 1. 9. 2016

Kritina TONDACH® je sigurno prava odločitev. Glina kot naravni material že tisočletja dokazuje svojo robustnost in trajnost. TONDACH® glino žge pri več kot 1000° C in jo površinsko obdela tako, da vsak strešnik kljubuje ekstremnim vremenskim pojavom.

TONDACH Slovenija d.o.o.

Ime projekta: Znižanja na otroške in mladinske sobe Alples

Datum: 31. 8. 2016

Ker smo si ljudje različni in imamo različne želje in potrebe, je povsem razumljivo, da si želimo pohištvo oblikovati sebi primerno. Zato je razvito tako, da si vsak lahko oblikuje sebi primerno postavitev.

Alples d.o.o.

Ime projekta: Do 50% popusta na razstavne eksponate

Datum: 29. 8. 2016

Leto za letom, je skupina Natuzzi prepoznavna po udobju, oblikovalskem napredku in po predanosti do svojih partnerjev in uporabnikov njihovih izdelkov. G. Pasquale Natuzzi, glavni stilist skupine Natuzzi, je leta 2008 postal član združenja Americam Furniture Hall on Fame. G. Natuzzi je prvi ne-ameriški oblikovalec, ki je prejel prestižno nagrado "Affie".

Maros trgovina na debelo in drobno d.o.o.

Ime projekta: Sedaj ste 42% bližje svojim sanjam!

Datum: 25. 8. 2016

Izkoristite nora znižanja in dodatne akcije na prodajnih mestih Alples! Iz obsežnega nabora elementov boste s premišljenim izborom dobili funkcionalno kuhinjo, ki bo ergonomsko oblikovana, zato bo delo v njej varno in udobno.

Alples d.o.o.

Ime projekta: Sedežne garniture Natuzzi in Natuzzi Editions

Datum: 1. 8. 2016

V salonih Maros vam nudimo kuhinje, kjer dobite največ za svoj denar. Sedežne garniture Natuzzi in Natuzzi Editions odlikujejo vrhunski materiali in funkcionalnost. Čiste linije, združene z naprednimi mehanizmi za dodatno namembnost v obliki postelje, prostora za hrambo ali počivalnika.

Maros trgovina na debelo in drobno d.o.o.

Ime projekta: Na obisku pri pevskem duu Maraaya

Datum: 21. 7. 2016

"Presenečenje uspelooo! Neverjeten občutek, ko otroku podariš svoj 'svet'... sreča in veselje... Se ne da opisati! Sploh nočeta ven iz sobe! Midva pa veeseelaaaa do neba!

STUDIO MALI PRINC ILES IDRIJA D.O.O.

Ime projekta: Ponudba vrhunskih spalnic

Datum: 22. 7. 2016

Da prespimo oziroma naj bi prespali tretjino življenja, vemo vsi. A kako opremiti spalnico, da bo spanje prijetnejše in blagodejno? Kot prostori v stanovanju so spalnice ločene od hrupnega bivalnega dela, kar je še posebej pomembno, če družinski člani hodijo spat ob različnih urah. Spalnice so ponavadi tudi na tisti strani hiše, ki ne meji na prometno cesto ali hrupno ulico.

IL Ambienti d.o.o.

Ime projekta: Zakaj izbrati sobo mali princ ?

Datum: 23. 7. 2016

So popolnoma prilagojene vašemu prostoru. Izdelane so iz vrhunskih materialov in uspešno kljubujejo živahni otroški igri in času. Se popolnoma prilagajajo potrebam vašega otroka in z njim odraščajo.

STUDIO MALI PRINC ILES IDRIJA D.O.O.

Ime projekta: Mali princ - ko želite svojim najljubšim le najboljše

Datum: 27. 7. 2016

Se spominjate mladosti, ko ste si najbolj od vsega želeli lepo sobo, katero boste pokazali vsem svojim prijateljem? Sedaj jo lahko privoščite svojemu otroku!

STUDIO MALI PRINC ILES IDRIJA D.O.O.

Ime projekta: Karnion - 25 let tradicije in uspešnosti

Datum:  9. 6. 2016

Superučenje Karnion uporablja zdravilno rumeno svetlobo, ki se v medicini uporablja za preprečevanje in zdravljenje bolezenskih simptomov zaradi stresnega načina življenja. Omogoča povečanje izločanja serotonina in endorfinov in na ta način hitrejše doseganje alfa stanja, ki je po številnih dokazih v nevro znanosti optimalno za učenje tujih jezikov.

Karnion d.o.o.

Ime projekta: Rolf Benz - Kralj med sedežnimi garniturami

Datum: 7. 6. 2016

ROLF BENZ je vodilna pohištvena blagovna znamka z mednarodnim ugledom za najzahtevnejše kupce. Dolgoletna tradicija izdelovanja oblazinjenega pohištva postavlja na prvo mesto kakovost izdelave.

IL Ambienti d.o.o.

Ime projekta: So stvari, ki so tako popolne, da jih besede ne morejo opisati

Datum: 1. 6. 2016

Nolte Küchen Store je eskluzivni salon vrhinskih kuhinj Nolte. Strokovno osebje, ki pozna in predstavi vse najmanjše podrobnosti vrhunske kuhinje vam bo pomagalo, da bo vaša naslednja kuhinja popolnoma prilagojena vsem vašim potrebam.

IL Ambienti d.o.o.

Ime projekta: ALPLES Kuhinje - 61 let tradicije

Datum:  26. 5. 2016

Alples je na slovenskem trgu vodilni proizvajalec pohištva s dolgoletno tradicijo izdelave sestavljivega pohištva za opremo spalnic, otroških in mladinskih sob, dnevnih sob ter predsob. Našo ponudbo dopolnjujejo kuhinje in vgradne omare, izdelane po meri.

Alples d.o.o.

Ime projekta: KKS Kovinarstvo - Specialisti za vse vrste kovinskih izdelkov ...

Datum: 26. 5. 2016

Podjetje, kot obrtna dejavnost kovinarstva, je bilo ustanovljeno leta 1989. Z leti, predvsem zaradi rasti povpraševanja, se je število zaposlenih povečalo, sredstva za delo in strojna oprema pa posodobila.

Kks - kovinarstvo Damir Klemenčič s.p.

Ime projekta: Najboj priljubljene sedežne garniture rom v ponudbi il ambienti

Datum: 24. 5. 2016

Sedežne garniture ROM združuje strast in ustvarjalnost. So sodobno oblikovane in izdelane iz vrhunskih materialov. Premišljeno oblikovani modeli pri katerih so upoštevani najmanjši detajli, zagotavljajo popolno udobje.

IL Ambienti d.o.o.

Ime projekta: Želite znati tuji jezik tako kot materin ?

Datum:  19. 5. 2016

Z metodo Superučenja Karnion se boste naučili temeljev tujega jezika v samo 5 dneh, posledično boste sposobni razumevanja tudi kot popolni začetnik.

Karnion d.o.o.

Ime projekta: ROM sedežne garniture. Brezkompromisno ? Še več kot to.KKS Kovinarstvo - Specialisti za vse vrste kovinskih izdelkov ...

Datum: 15. 5. 2016

Sedežne garniture ROM združuje strast in ustvarjalnost. So sodobno oblikovane in izdelane iz vrhunskih materialov. Premišljeno oblikovani modeli pri katerih so upoštevani najmanjši detajli, zagotavljajo popolno udobje.

IL Ambienti d.o.o.

Ime projekta: DO 60 % popusta na kuhinje NOBILIA

Datum: 10. 5. 2016

Dodatni 15 % popust na vgradne aparate Gorenje, Bosch, Siemens in Elektrolux. Akcija -15% na vgradne aparate Gorenje, Bosch, Siemens in Elektrolux traja do 20. 05. 2016 in velja le ob nakupu kuhinje NOBILIA. Akcija do 60% popusta na kuhinje NOBILIA traja do 20. 05. 2016.

IL Ambienti d.o.o.

Ime projekta: Karnion - Jedini centar u Europi za trening stranih jezika i mentalne kondicije sa 7 zvjezdica

Datum:  10. 5. 2016

U 40 školskih sati naučite toliko elemenata stranog jezika kao konvencionalnom metodom u godinu dana (120 - 160 školskih sati). U jednom tjednu usvojit ćete najmanje 1300 elemenata stranog jezika.

Karnion d.o.o.

Ime projekta: KUHINJE NOLTE, NOBILIA I EWE

Datum: 5. 4. 2016

Nobilia je više od 65 godina prisutna na njemačkom tržištu, dnevno proizvodi više od 2400 kuhinja. Tako godišnja proizvodnja iznosti 535.000 kuhinja. Baš svaka kuhinja je jedinstvena, proizvedena sa visoko avtomatiziranim strojevima.

IL Ambienti d.o.o.

Ime projekta: Samo za vas v Ljubljani - NOLTE KUCHEN STORE

Datum: 29. 3. 2016

Kuhinje NOLTE odraža učinkovitost, visoka kakovost in inovacije, zaradi česar je podjetje Nolte vodilno na področju oblikovanja kuhinj že več kot 50 let. Dodelane podrobnosti, izdelane za vas v Nemčiji, naredijo veliko razliko med običajno kuhinjo in Nolte kuhinjo.

IL Ambienti d.o.o.

Ime projekta: Do znanja tujega jezika v samo 5 dneh

Datum:  15. 3. 2016

V 40 šolskih urah se naučite toliko elementov tujega jezika kot po konvencionalni metodi v enem letu (120 - 160 šolskih urah). V enem tednu boste osvojili do 1300 elementov tujega jezika. 

Karnion d.o.o.